Az  NB I asztalitenisz bajnokság utolsó előtti fordulójának nem kisebb volt a tétje az első csapat számára minthogy ki vezeti a bajnokságot ősszel. A mérkőzés előtt még a a Gödöllő állt jobban a bajnokságban de a végén ez megfordult. A mérkőzés rangjához méltóan óriási izgalmak között dőlt el. A csapatok a párosok után 1-1 re álltak majd a Cegléd elhúzott 4:2-re úgy hogy Bartus legyőzte 3:1 arányban Monostorit az első körben az ellenfél 2.számú játékosát. Csapatunk tartotta előnyét mindenki hozta a „kötelezőt” 9:7 -es állásnál Bartus nagy meccsen váratlanul 3:2 vereséget szenvedett Holhos-tól és Bogádi Imre 0:2!-es hátrányban állt Monostorival szemben. Imre óriásit játszva és küzdve megfordította a mérkőzést és győzött 3:2 arányban. Így a Szuperinfó-CVSE- őt és fél órás csatában- megnyerte a rangadót!

A győzelem összességében igazi csapatmunka volt mindenki kivette belőle a részét és megérdemelten vezetjük a bajnokságot!

Szuperinfó-CVSE I.- GEAC I. 10:8

Győztek:Bogádi Imre 3,Bartus Csaba 2,Harasztovics László 2,Kovács Sebestyén 2, illetve a Bartus Cs-Molnár G. páros

Pest Megye A :

A megyei meccs is izgalmasan alakult. Péter Aladár négy győzelme közül 2 „nem volt egyszerű” de mint tudjuk a rutin meg az évek sokat segítenek…Lőrinczi Károly is hozta a tőle elvárható 3-at,Schmidt Máté két győzelméhez nem férhetett kétség kis szerencsével három is lehetett volna. Kecskés Gyula párosban játszott igazán jól. A csapat  a középmezőnyben várhatja a következő mérkőzést.

Szuperinfó-CVSE II- GEAC III. 11:7

Győztek:Péter Aladár 4,Lőriczi Károly 3,Schmidt Máté 2, illetve a Péter A-Schmidt M. és Lőrinczi K.-Kecskés Gy. párosok

-Gergye Zoltán-

Restart Szuperinfo NB I csapat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here