NB I. 
 
Univer Kecskemét I. – Szperinfó-CVSE I. 7:11
 
Győztek:Bogádi Imre 3, Bedő Zoltán 3, Molnár Gergely 2, Biedermann Dániel 1 illetve a Bogádi-Bedő és a Molnár-Biedermann párosok
 
Az első forduló mindig fontos, ‘hál istennek jól sikerült és a rivális csapatot idegenbe legyőztük. Bogádi Imre és Bedő Zoltán remek játékkal és eredményesen kezdték az évet és Biedermann Dániel gyengélkedése is „belefért” most.
 
 
NB II. 
 
Pénzügyőr SE III. – Szuperinfó-CVSE II. 7:11
 
Győztek:Szelei Szabolcs 3, Gergye Zoltán 3, Koroknay Tamás 2, Ócsai Máté 2 és a Gergye -Szelei páros
 
Az időjárás miatt vonattal utaztunk a mérkőzés helyszínére. Kicsit döcögött a játék, de a végére belejött a a csapat. Koroknay Tamás 0:10! ről nyert meg egy játszmát és a mérkőzést is az ellenfél legjobbja ellen, ami óriási  bravúr.
 
 
 
 
Közép-magyarországi Újonc Régiós Verseny Cegléd 
 
Eredmények:
 
leány
 
U10,11,13.  1  .Ungureán Dorka
 
Fiú:
 
U 10  2.Ungvári András
 
U 11 2.Petrik András,3 Ungvári András
 
U 13 1.Hörömpő Ferenc, 3.Tótin Kristóf
 
Remek eredmények születtek a vasárnapi újonc régiós versenyen, ahol az igazolt játékosok mérkőztek meg egymással Pest Megyéből az értékes ranglistapontokért.
 
Kiemelném Hörömpő Ferencet, aki magabiztosan nyerte korcsoportját, illetve Ungureán Dorkát aki az összes korosztályt megnyerte ahol elindult.
 
-Gergye Zoltán-
 
Ungurean Dorka

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .