NB I.
Gödöllői EAC I.- Szuperinfó CVSE I. 7:11
Győztek:Bogádi Imre 3,Biedermann Dániel 3,Molnár Gergely 2,Bedő Zoltán 2 és a Bogádi I-Bedő Z. páros
A pest megyei rangadó az NB I-ben  azért volt fontos mert egyrészt presztizs, másrészt tavaly kétszer is 10:8-ra kaptunk ki tőlük.
Bogádi Imre az egri fiaskót feledtetve remek játékkal nyert 3 mérkőzést Biedermann Dániel is magabiztos volt míg Bedő Zoli két győzelme is elég volt most:Molnár Gergő közel volt a 3  győzelemhez és játéka egyre biztatóbb.
 
Duna Kupa Nemzetközi Utánpótlás Verseny  Budapest Ormai L. Csarnok  
Eredmények:
Serdülő 
„DC” Csapatverseny
1 Ócsai Máté-Huzsvár Erik (Magyarország I.)
egyéni
1.Ócsai Máté
Magyarország mellett Ausztria és Szlovákia részvételével rendezett versenyen nagyszerűen szerepelt Máté hiszen mind csapatban mind egyéniben első helyen végzett.Csapatban a Szlovák együttest 3:1 arányban győzték le, míg egyéniben csapattársát Huzsvár Eriket 4:0-ra múlta felül.
Fontos volt ez a siker a következő versenyekre való tudatos felkészülés és kellő önbizalom szempontjából.
Pest Megye „A”
 Szuperinfó CVSE III.- Újhartyán VSE II. 11:7
Győztek:Fodor Árpád 4,Szalkai Attila 3,Lőrinci Károly 3 és a Lőrinczi-Szalkai páros
Nagyon szép győzelem született hiszen három fővel állt fel a Cegléd.Szoros és harcos meccsek voltak melyek végén rendre mi örülhettünk.
Pest Megye „C”
Szuperinfó CVSE IV-Dunakeszi VSE II. 8:10   
Győztek:Szabó Márk 4,Tótin Kristóf 2,Hörömpő Ferenc 2
Szoros mérkőzést játszott a bajnokságban feljutási szándékkal induló Dunakeszi és a szintén fiatal erőkből álló ceglédi csapat.A 8. meccstől becserélt Feszt Ágnes-aki még tavaly női extra ligát játszott-játéka döntötte el a mérkőzést a dunakeszi javára.Szabó Márk négy győzelme is kevés volt  A döntetlen így is közel volt hiszen két mérkőzést is döntő játszmában vesztettünk el.
-Gergye Zoltán-
asztten

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .