Pest Megye  I/A
Szuperinfó-CVSE III.- Dabas-Sári SE II.  14:4Győztek:Fodor Árpád 4,Bozsó Norbert 4,Tótin Kristóf 3,Dervaderics Csaba 1 és a Fodor- Dervaderics  valamint a Bozsó – Tótin párosok.

Halasztott mérkőzésen találkozott a két csapat ahol Bozsó Norbert az NB III-as csapatból „ugrott be” segíteni.Fodor Árpáddal együtt már egy döntetlenre is hozták volna meccset de Tótin Kristóf 3 és Dervaderics Csaba 1 győzelme is bebiztosította a hazai sikert. 02.01.Őrbottyán SE II. – Szuperinfó-CVSE III.  11:7
Győztek:Tótin Kristóf 4,Fodor Árpád 2, és a Fodor-Hoffer páros  
Sajnos idegenben nem ment olyan jól kellemetlen vereség lett a vége a tabella hátsó részén tanyázó ellenféllel szemben.Ketten is nyeretlenek maradtak ami nem fér bele semmilyen csapat ellen.Tótin Kristóf 4 győzelme nagyszerű eredmény.


Pest Megye I/C 

Tápiógyörgye II.-  Szuperinfó-CVSE IV.   7:11
Győztek:Ungureán Dorka 4,Virág György 3,Sándor Zoltán 3 és a Virág-Sándor páros
Tartalékosan is sikerült nyerni Ungureán Dorka vezérletével Tápiógyörgyén.Virág György és Sándor Zoltán is megbízhatóan nyertek 3-at. A csapatmeccsen a 10 éves Petrik Sebestény is játszott a felnőttek között, egyelőre tapasztalatszerzés céljából.  

Extraliga
Szécsény ASE I.-  Szuperinfó-CVSE I. 6:1Győzött: Marsi Márton 1.

Az extraliga mezőnyében holtversenyben 3. helyen lévő hazaiakat most nem sikerült megszorítani mint a ceglédi összecsapás során ahol 4:3 lett a végeredmény. Az egyetlen győzelmünket (nagy csatában) 3:1 re Németh János ellen Marsi Márton szerezte.

-Gergye Zoltán-


Equipment for table tennis – racket, ball, table

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here