Pest Megye I/A 
Csemői- Palotás SE I. – Szuperinfó CVSE III.  8:10
Győztek:Fodor Árpád 3,Kecskeméti Cintia 2,Tótin Kristóf 2,Hoffer Gábor 2 illetve a Fodor-Hoffer páros
Halasztott mérkőzésen játszott rangadót a két csapat ahol inkább Csemő számított esélyesnek annál is inkább mert Tótin Kristóf nem teljesen egészségesen játszott. Így is vállalta a játékot és 2 győzelmével  segíteni tudott a Ceglédnek.A végén tartalékként Unghvári András is beszállt Fodor Árpád helyére így nem 11:7 „csak ” 10:8 lett a vége.


Vecsés Kupa Utánpótlás és Felnőtt Nyílt Verseny
Leány Újonc: 1.Ungureán DorkaSerdülő páros: 1. Ungureán Dorka-Kuris Kitti(Széchény ASE) egyéni 2. Ungureán DorkaA ceglédi gyerekek közül Dorkával vettünk részt a versenyen aholkevésen múlott a triplázás.Egyetlen igazi  ellenfele páros partnere volt aki már 15 éves és kétszer is megmérkőztek.A selejtezőben Dorka a döntőben Kitti nyert 3:2 re.Játéka biztató volt  a szegedi újonc országos TOP 24- ek bajnokság előtt.
Férfi páros: 2.Gergye Zoltán-Hörömpő Ferenc 8 között volt Török István-Szalkai Attila egyéni:8 közé került Hörömpő Ferenc 16 közé került:Török István,Szalkai Attila 
A sorsolás szeszélye miatt a két ceglédi egység már a legjobb 4 közé jutásért egymással találkozott.A páros döntőben már 2:0 ra vezetett a Gergye-Hörömpő páros ahol Feri nagyszerűen játszott de a rutinos ellenfél feljavult és fordítani tudott majd 11:09 re megnyerték az utolsó játszmát.

-Gergye Zoltán-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .