A labdarúgó NB II. 21. fordulójában Orosházán lép pályára a Restart CVSE labdarúgó csapata. A mérkőzésről Ványi Zsolt vezetőedzőt kérdeztük. 

Az elmaradt  találkozók után az a legfontosabb kérdés, hogy játékra alkalmas lesz-e a pálya ?

– Mint ahogy eddig is, most is úgy készülünk, hogy megtartja a házigazda csapat a meccset. Ismerve az orosházi pálya talaját a víz  nem árt, hanem még jobb is lesz, mintha száraz lenne.

Mire számíthatunk az Orosháza ellen ?

– Ők szerdán pótoltak egy elmaradt mérkőzést Putnokon, ahol 4-2-re kikaptak. Nem tudjuk, hogy ez nekünk jó-e, vagy nem, hogy esetleg nagyobb daccal játszanak. Két játékosukat is kiállítottak, akik ellenünk nem léphetnek pályára, de van olyan jó keretük, hogy tudják őket pótolni. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Nekünk mindegy, hogy ki az ellenfelünk, meg kell kezdeni a három pont gyűjtését, mert most jön  egy olyan szakasza a bajnokságnak, ami sorsdöntő lehet, hiszen két hét alatt öt bajnokit fogunk játszani.

Mi a mostani ellenfeletek erőssége ?

– Az Orosháza nagyon érdekes kis csapat, pláne otthon. A pályájuk nem nagy, viszont kicsi. Veszélyesek a pontrúgásaik, a keskeny pályán nagy dobó játékosuk van. Standard szituációkban erősek, amihez megvannak a megfelelő magasságú játékosaik is. Ismerjük őket, felkészülünk belőlük, de azért nehéz ezeket ott rögtön lereagálni. 

-pézsé-

vanyi_zsolt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here