Még egy lépés hiányzik a biztos bennmaradáshoz a CKK SE-nek, melyet a szezon utolsó hazai mérkőzésén 29-én vasárnap tehet meg a ceglédi csapat. A K&H Férfi Kézilabda Liga rájátszásának utolsó előtti fordulójában 18:00 órakor az az Eger lép pályára vendégként a Gál József Sportcsarnokban, akik normál esetben már biztos kiesők, de ha az NB I/B-ből feljutásra jogosult Algyő nem akar az első osztályban szerepelni, akkor lehet, hogy csak az utolsó esik ki, amit győzelem esetén elkerülhet az Eger. Ez azt jelenti, hogy nem fognak feltartott kézzel érkezni, mert szükségük lenne a két pontra. A Ceglédnek egy pont is elég a biztos bennmaradáshoz, de kézilabdában x-re játszani nemigen lehet, tehát nyerni kell, ami előrelépést jelent a bajnoki tabellán. Jakab László megbízott edző nyilatkozata:

– Tévedésben van az, aki azt gondolja, hogy egy könnyű meccs előtt állunk, mert az Eger már kiesett. Mint minden tavaszi meccsünk, így ez is nagyon fontos lesz, sőt talán ez a legfontosabb, mert ha itthon most nem nyerünk, akkor az utolsó fordulóban Mezőkövesdről kellene pontot hoznunk. Az Eger elleni találkozónak még van tétje és remélem ez nem fogja a fiúkat nyomasztani. Egyébként nem gondolom, hogy bármi gond lehet, mert lendületben vagyunk és jól egyben van a csapat. 

-pézsé-

CKK SE 1

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .