A Ceglédi Vasutas Sportegyesület fit-kid versenyzői vasárnap Móron vettek részt az Országos Fit-Kid „A” csoportos és „B” egyéni Grand Prix versenysorozat III. , egyben záró fordulóján. Ceglédet egy duó ,egy kis csapat és 3 egyéni versenyző képviselte. A csoportos megmérettetés egyben az Európa-bajnoki kvalifikáció utolsó állomása is volt. Duónk Bíró Lola és Lipák Réka új gyakorlattal készültek erre versenyre amit nagyon szépen végre is hajtottak.
III.kcs./csapatunk szerette volna megőrizni szezonbeli veretlenségét ezért a lányok mindent megtettek hogy produkciójuk a lehető legjobban sikerüljön. Egyéni versenyzőink közül Lola kezdett,akinek célja volt hogy újból a dobogón végezzen és ehhez ebben az erős mezőnyben mind technikailag és művészi hatásban jó gyakorlatra volt szükség. Réka eddigi legjobb, legmagabiztosabb egyéni teljesítményét mutatta be. Fanni kicsit bizonytalan volt ezen a napon így ő sajnos nem tudott a legjobb hat közé bekerülni.
 
Eredmények:
Országos Fit-Kid „A” csoportos Grand Prix III.ford. 
I.kcs./duó: 2. CVSE ( Bíró Lola és Lipák Réka)
III.kcs./ kiscsapat: 1. CVSE (Czigony Claudia, Klemenc Petra és Kovács Barbara)
Összetett Grand Prix győztes: III.kcs./kiscsapat: CVSE
A nagyszerű hazai eredményeknek köszönhetően mind a két egységünk kivívta az           Európa Bajnokságon való részvétel jogát.
Országos Fit-Kid „B” egyéni verseny: II/b kcs.: 2. Bíró Lola
III.kcs.: Lipák Réka, Bíró Lola az 2015/2016 versenyidényben elért egyéni eredményeivel indulási jogot zerzett aFit-Kid „A” osztályban való indulásra. Köszöntünk kicsi lány a legjobbak között! 
 
Szívből gratulálunk a lányoknak! Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Király Béla
fit-kid fit-kid1

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .