A férfi kézilabda NB I. decemberi fordulójában elmaradt mérkőzését pótolta Szegeden a Ceglédi KK SE, ahol a házigazda 21 góllal nyert. A pickhandball.hu tudósítása:

Mol-Pick Szeged–Ceglédi KK SE 42–21 (21–9)

Szeged, zárt kapus mérkőzés, vezette: Sándor, Szikszay

MOL-PICK SZEGED: Alilovic – Radivojevics 5, Stepancic 5, Bombac 2, Bánhidi 2, Mackovsek 1, Källman 5. Csere: Mikler (kapus), Rosta 3, Gaber 1, Kaspárek 4, Bodó 2, M. Stranovsky 2, Zsitnyikov 3, Sostaric 7/1, Bajus. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Ceglédi KK SE: Tamási – Gyene, Némeh B. 2, Mazák, Spekhardt 1, Juhász 1, Szepesi 2/1. Csere: Kránitz (kapus), Kállai, Vranac 3, Sinkovits 3, Zakics 6/2, Teleki 1, Kiss R. 2. Vezetőedző: Nagy Károly

Hétméteres: 1/1., ill. 3/3

Kiállítás: 4, ill. 2 perc

Nagy Károly: – Gratulálok a Szegednek, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk méltó ellenfelei lenni. Gyengén játszottunk, kishitűek voltunk, ennél azért többre vagyunk képesek. Ezzel a játékkal nem tudtuk segíteni a hazaiakat a BL-felkészülésben. Csúnya mérkőzés volt, kijött a dinamikai különbség. El kell felejteni ezt a mérkőzést, és készülnünk azokra a találkozókra, amelyeken van esélyünk.

-fotó Sólya Erika-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .