A hétvégén folytatódott a Ceglédi VSE vízilabda szakosztály csapatai számára a bajnoki pontvadászat. Zám Attila tudósítása:

Felemás szereplés a hétvégén

A szombati napon Bp 2009-es csapatunk az OSC-Újbuda vendégeként ugrott a medencébe a budapesti Hajós Alfréd Sportuszodában valamint vasárnap hazai környezetben országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk Vác korosztályos csapatait fogadták.    

A szombati mérkőzésen sajnos álmosan kezdtünk és ellenfelünk négy gólos előnyre tett szert, amit a találkozó második felére ledolgoztunk, de az utolsó negyedre elfáradva hiába dolgozottunk ki helyzeteket már belőni nem sikerült, így két gólos vereséget szenvedtünk el.

OSC – Újbuda  –  Ceglédi VSE  8:6

Gólszerzők: Szondi Szép Marcell 5, Hugyi Zalán

A vasárnapot gyermek csapatunk kezdte. A mérkőzés számunkra nem teljesen úgy kezdődött, ahogyan azt reméltük az első negyedben több 100%-os helyzetet is kihagytunk és védekezésben is dekoncentráltak voltunk, ami sajnos a hátralévő negyedekre is jellemző volt. A meccsen felváltva estek a gólok és a vége előtt 1 perccel fegyelmezetlenségünkből adódóan emberelőnyhöz jutott ellenfelünk, amit értékesített és így megszerezte a győzelemértjáró 3 pontot.

Ceglédi VSE – Váci VSE  12:13

Gólszerzők: Gujka Dominik 4, Kakuk Ákos 3, Szikszay Milán 3, Csernus Flóra, Borsos Blanka

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol hullámzó játékkal a rendes játékidőben döntetlen lett a végeredmény és a szabályok szerinti büntető párbajt megnyerve a győzelmet bezsebeltük. Kiss Máté illetve Soós Titusz, Szabó Róbert játéka volt kiemelkedő. Székely Kristóf parádésan védte a büntetőket. 

Ceglédi VSE – Váci VSE  14:11

Gólszerzők: Kiss Máté 5, Szabó Róbert 4, Soós Titusz 3, Hajdú Kornél 2

A hétvégét ifjúsági csapatunk mérkőzése zárta, ahol a nagyon jó védőmunkával, kapus teljesítménnyel (mutatja a kapott gólok száma is), valamint négy negyeden át tartó remek kontrajátékkal nagyarányú győzedelmet könyvelhettünk el.

Ceglédi VSE – Váci VSE  12:2

Gólszerzők: Keresztes Gábor 3, Szabó Róbert 3, Soós Titusz 3, Tarbály Zoltán, Patonai Péter, Veres Huba

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here