A Ceglédi KKSE megkezdte tavaszi felkészülési edzőmeccs sorozatát. Első alkalommal rögtön kettőt is játszottak egy napon, délelőtt és délután.  Mindkétszer hazai pályán fogadták az Orosházát.

A nap értékelésére Kökény István edzőt kértük :

– Sajnos mindkét mérkőzésről elmondható, hogy jóval álmosabbak voltunk, mint az Orosháza. Igaz, elég kemény edzésmunkát végeztünk a héten, főleg tegnap volt egy kőkemény lábmunkás edzésünk. Látszott is rajtunk, nagyon lassan mozogtunk. Lerohanásból több lehetőségünk lett volna, amiket nem tudtunk kihasználni. Jóval agresszívabban és pörgősebben játszott az Orosháza. Helyenként jól játszottunk, de a ziccer kihasználásunk borzasztó volt. Elindultunk az úton, az első mérkőzéseink voltak, ennél csak jobb lehet. Az azért biztató volt, hogy a 8-10 gólos hátrányból vissza tudtunk jönni.

Mennyire szerencsés most azzal az Orosházával játszanunk, aki az egyik legnagyobb riválisunk a bajnokságban ?

– Ez még tavalyi lekötés volt, mi tavaly voltunk Orosházán, most nekünk kellett fogadni Őket. Teljesen más egy edző és teljesen más egy bajnoki mérkőzés. Fel tudtuk őket térképezni és én mondtam a fiúknak, hogy azokat a taktikai elemeket, amelyekkel majd az Orosháza ellen fogunk játszani a bajnokságban, azokat ma ne mutassuk meg. 

-pézsé-

kokeny istvan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here