A Ceglédi KK SE felnőtt csapata szombaton Mezőkövesden kezdi meg a férfi kézilabda NB I őszi szezonját. A 17:00 órakor kezdődő találkozó és a bajnokság esélyeiről Jakab László vezetőedzőt kérdeztük:

– Az utolsó egy hét kivételével végig egy jól összeszokott társaság benyomását keltettük. A záró két edzőmeccs második félidejével nem vagyok elégedett, remélem ez csak egy kisiklás volt. Nagyon fontos számunkra a mezőkövesdi bajnoki mérkőzés, de persze a vendéglátóink is így gondolják. Kellő önbizalommal utazunk el, jó lenne pontokat szerezni, amit nem lehet garantálni, de mindent megteszünk majd érte. Remélem sok szurkoló elkíséri majd a csapatot. 

Milyen erősnek érzed a csapatot, szerinted hányadik helyre van esélyünk? 

– Nem szeretnék helyezésre kitérni. Nekünk a bennmaradás a cél, remélem megtudjuk csinálni. Nagyon sok minden kell még a jó teljesítményünkön kívül. Kell szerencse, kell az, hogy a sérülések elkerüljenek minket és a többi csapat eredményeinek is pozitívnak kell lenni részünkre, tehát nagyon összetett ez. Hosszú a bajnokság, reménykedem benne, hogy nem az utolsó fordulók fognak majd dönteni. 

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here