A férfi kézilabda NB I. 2. fordulójának pénteki játéknapján a Mezőkövesdet fogadja a Ceglédi KK SE a Gál József Sportcsarnokban. Az ifjúsági csapat 16:00 órakor, a felnőttek 18:00 órakor lépnek pályára. A vendégek az első fordulóban kikaptak Egerben, majd egy előrehozott meccsen kedden a Szeged is átgázolt rajtuk. Hogy ez erősíti, vagy gyengíti őket, csak pénteken fog kiderülni. A Cegléd komlói győzelme biztosan jót tett a mi csapatunknak, így a szurkolók bizakodva várhatják a találkozót. Tényleg így van ez?- kérdeztük Varga Péter pályaedzőtől. 

 – Sajnos nem úgy tudtunk készülni ahogy szerettük volna. Pénteki meccs révén rövidebb idő jut a felkészülésre, amit a későn kapott videó és Iván sérülése is nehezített. Bár nyertünk Komlón ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Mindenki elvárja hogy itthon nyerjünk, de az eredményeik ellenére veszélyes csapat a Mezőkövesd. Láthatóan stabil játékaik vannak, amit az elmúlt években szereztek meg. Előnyünkre válhat, hogy ők kedden játszottak a Szegeddel és bízunk benne, hogy agresszív védekezésünkkel és jó kapusteljesítménnyel, sok könnyű gólt tudunk lőni és a sérültjeink is egyre több feladatot tudnak vállalni.

-pézsé-

Varga Peter

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .