A férfi kézilabda bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában Balatonfüredre látogat a Ceglédi KK SE. Az esélyekről Kökény István vezető edzőt kérdeztük.

– A Fradi elleni mérkőzésen nyújtott teljesítményünktől független, készülünk a füredi meccsre. Nagyon jó lenne egy jó teljesítménnyel pontot, vagy pontokat szerezni, mert jelen állás szerint azokat is vinnénk magunkkal a rájátszásba. Persze még holnap játszik a Füred a Szegeddel és ha ott nyer és minket is megver, akkor lehet, hogy ők mennek a  felsőházba és a Gyöngyös fog az alsóházban játszani. Mi ezzel nem is foglalkozunk, készülünk a hétvégi mérkőzésre. Más a hétnek a felépítése, mert az elmúlt hetekben pénteken játszottunk a füredi meccs pedig vasárnap lesz. A Fradi mérkőzésnél jóval több kell. A visszarendeződésünket nagyon helyre kell tenni, mert az katasztrofális volt. Ez a nagy vereség egy pofon is volt, ami remélem jót fog tenni a csapatnak. 

Úgy megyünk Balatonfüredre, hogy tegyük meg amit lehet, vagy pedig nyerni kell ?

– Úgy megyünk oda, hogy mindent megpróbálunk. Felkészültünk taktikailag is a Füredből, itthon is egy jó mérkőzést játszottunk velük. Nem hiszem, hogy oda feltartott kézzel kellene  mennünk, tehát nekik esünk és mindent meg fogunk tenni, hogy pontot szerezzünk. 

-pézsé-

kokeny istvan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here