Az elmúlt hétvégén nyolc mérkőzésen szállt vízbe a CVSE több vízilabda korosztálya, melyből ötször győztesen hagyták el a medencét. Zám Attila tudósítása:

A szombati napon 11 órakor hazai környezetben kezdtük meg a hétvégét a hazai rendezésű felnőtt OB1/b-s mérkőzéssel. A második hazai rendezésű mérkőzésünket magabiztosan nyertük az, hogy nem lett nagyobb a különbség a két csapat között az a sok kihagyott helyzetnek volt köszönhető. Reméljük játékunk tovább fejlődik a következő meccsekre.

Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda     11:9

Ceglédi góllövők: Simon Gábor 3, Práczky Károly 2, Kraxotin Maxim 2, Hajek Zsombor, Ujházi Andor, Bereczki Miklós, Juhász Benjamin

 

A szombati délután Budapesten a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk Pécs csapata ellen játszotta a bajnokság következő fordulóját. A mérkőzésen érvényesült a papírforma. A meccsen az első perctől kezdve mi irányítottunk és a fizikálisan gyengébb ellenfelünknek esélyt sem adva szereztük meg a három pontot.

PSN ZRT. (Pécs) – Ceglédi VSE    8:14

 Cegléd góllövők: Szendrei Dávid 9, Fábián Olivér 2, Kecskeméti Koppány, Konfár Dániel, Soós Titusz

 

Vasárnapon hazai környezetben országos fiú csapataink a Honvéd KPS csapatát fogadta. Az első mérkőzést az ifjúsági csapatunk játszotta, akik fegyelmezetlen játékkal, megalázó vereséget szenvedtek a nem erősebb Honvéd csapatától.

Ceglédi VSE – Honvéd KPS   10:16

Ceglédi góllövők: Simon Balázs 4, Petrényi Botond 3, Pusztai Bence, Bicskei György, Molnár Tamás

A következő mérkőzést gyermek csapatunk vívta. A második és harmadik negyed eredményes és jó játéka és a mérkőzés képe alapján megérdemelt győzelmet aratott a ceglédi csapat. A kondicionális különbség a meccs közepére egyértelműen a hazai csapat javára billentette a mérleg nyelvét. A csapat küzdő szellemből ismételten jelesre vizsgázott, a játékosok nem ismertek elveszett labdát így az első negyedben szerzett hátrányt sikerült ledolgozni és győzelemmel zárni a mérkőzést.

Ceglédi VSE  –  Honvéd KPS    14:9

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 8, Szendrei Dávid 4, Kovács Vendel, Csikós Gábor

A gyermek csapatunk után a serdülők mérkőzése zárta a délelőttöt. A mérkőzésen a játékosok nem tartották be a megbeszélt taktikai elemeket valamint önfejűen önző módon játszottak. A meccset megnyertük, de nem a játékunknak köszönhetően, hanem ellenfelünk gyengébb teljesítményének tudhatjuk be.

Ceglédi VSE – Honvéd KPS   12:9

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 5, Zsombor 2, Korb Zsombor 2, Tószegi Zoltán 2, Rajkort Zsolt, Nagy Dávid, Fekete Ákos

A fiú mérkőzések után hazai környezetben lány gyermek és serdülő csapatunk fogadta az FTC korosztályos csapatát. A gyermek mérkőzésen az első két negyedben a csapat jól védekezett, sajnos támadásban haloványak voltunk, az utolsó negyedre sajnos a védekezésünk is visszaesett.   

Ceglédi Alapítvány –  FTC Utánpótlás   1:13

 Ceglédi gól: Sípos Laura

A serdülő mérkőzésen küzdelmes csatában az utolsó pillanatban kicsúszott a kezünkből a pontszerzés. Az előző mérkőzésekhez képest, a mai napon a támadójáték nem volt magabiztos.

Ceglédi Alapítvány  – FTC Utánpótlás   3:4

 Ceglédi gól:  Máté Diána 3

A hétvégét legfiatalabb csapatunk mérkőzése zárta Budapesten a Vác csapata ellen.

A mérkőzést rossz látási viszonyok között szinte sötétben, rossz akusztikájú pályán gyorsan szereztünk az első két negyedben. A harmadik negyedben már azok is játszottak akik eddig nem igazán jutottak játékhoz, de a mérkőzést így is simán nyertük . A negyedik negyed szép gólokat és kombinatív játékot hozott. Összességben sima győzelem volt ellenfelünk nem tudott mit kezdeni a szoros és oldalról és előlről történő emberfogással amivel rengeteg labdát szereztünk.

Ceglédi VSE – Vác   15:5

Ceglédi góllövők: Farkas Zalán 5, Bori Noel 3, Banai Máté 2, Rétyi Roland 2, Szondi Szép Marcell, Harczi Zsombor,

Csapataink közül legközelebb lány csapatunk 2017 november 9.-én délután 17 órai kezdéssel száll vízbe hazai környezetben a Kecskemét csapatát fogadva. A hétvégén hazai környezetben nem rendez szakosztályunk mérkőzést.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here