A hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának 2008 és 2009-ben született játékosai kezdték meg a 2018-as évet Egerben, ahol résztvettek a két napos SBS Kupán. A torna szombati napján a hazai csapattal játszottuk az első találkozót, ahol végig irányítottuk a mérkőzést és szép akciókat kivitelezve  győzedelmeskedtünk a nagyon erős ellenfelünkkel szemben.

Eger – Ceglédi VSE    2:7
Ceglédi gólszerzők: Szendrei Attila 4, Harczi Zsombor 2, Rétyi Roland
A második mérkőzést a KSI csapata ellen szálltak medencébe a gyerekek, ahol nem játszottunk jól, sokat hibáztunk a védekezésben, de támadásaink gyorsak, látványosak voltak, melynek köszönhetően a kiélezett mérkőzést szintén győzelemmel zártuk.

KSI – Ceglédi VSE   6:7

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Attila 4, Szondi Szép Marcell, Rétyi Roland, Bori Noel

A nap zárásaként a Dunaújváros csapata ellen mérkőztünk, ahol kezdőcsapat  jó játékának köszönhetően a meccs első részében öt gólos előnyre tettünk szert, majd mindenki játéklehetőséget kapott és a „kicsik”is ügyesen mozogva tartották a megnyugtató előnyünket.

Dunaújváros – Ceglédi VSE   4:8
Ceglédi gólszerzők: Szondi Szép Marcell 3, Szendrei Attila 3, Rétyi Roland 2
A szombati napot csoportelsőként zártuk, ezért vasárnapon a torna győzelemért játszhattunk az OSC ellen. A mérkőzés igazi kupadöntő volt. Sajnos a mieinkből sokat kivett a szombati három győzelem, de így is igyekeztek csak valahogy semmi nem jött össze. Ellenfelünk végig türelmesen játszott, míg mi túl idegeskedtük, ezért sokat hibáztunk, valamint támadásainkban keveset vállalkoztunk.

Ceglédi VSE – OSC  2:4
Ceglédi gólszerzők: Szondi Szép Marcell, Rétyi Roland

 

A hétvégén továbbá a BVLSZ 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk egy nagyon kiegyenlített mérkőzést játszott a bajnokság felsőházában az OSC csapata ellen. A meccs első felében kiegyensúlyozott játéknak köszönhetően nem túl sok gól született, de a harmadik negyedben több góllal is sikerült  meglógnunk a jó játékunknak köszönhetően, amit a végéig megtudtunk tartani.

A meccsen a bekk és a center játékunk kiemelkedő volt ami nagyban befolyásolta a sikert.

OSC – Ceglédi VSE 5:9

Ceglédi gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 3, Gujka Dominik

-Zám Attila-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here