A hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztály felnőtt OB1/B csapata nemzetközi vízilabda tornán vett részt Egerben, ahol a házigazda EKF-Eger, az UVSE és Kassa csapataival versenyzett  a kupa győzelemért. A szombati napon a csapat először az Európa-kupán induló Kassa csapata ellen csatázott. A megfiatalodott ceglédi csapat magabiztosan és elszántan kezdte a mérkőzést a fizikálisan erősebb szlovák csapat ellen és már az elején sikerült három gólos előnyt szerezni, ami a meccs végig  a magabiztos játéknak köszönhetően kitartott, így nagy csatában 12:11-re győztünk.

A délután folyamán a házi gazdával szemben kellett helyt állni a vízben, de a délelőtti kemény mérkőzést követően a csapat elfáradt és a helyzeteink  rendre kimaradtak, míg ellenfelünk hibáinkat kihasználva szép lassan ellépett így már csak a szépítésre maradt számunkra és 8:4-re kikaptunk.

A vasárnapi napon a tavalyi OB1/B-és bajnok UVSE csapata ellen kellett a kupa megnyerésért vízbe szállnunk. A mérkőzést a csapat lendületesen kezdte a védekezésre koncentrálva, amiből indított támadásainkat higgadtan szinte a végsőkig azt kijátszva lőttük be helyzeteinket. A meccs során a gólok felváltva estek, majd az utolsó negyed utolsó két másodpercében 8:8-as állásnál egy jól sikerült távoli lövésnek köszönhetően megnyertük 9:8-ra a mérkőzést.

A hétvégén hazai környezetben szombaton a Budapest 2003 bajnokságban szereplő fiú csapatunk 9 óra 30 perces kezdéssel fogadja az Új Hullám csapatát. Vasárnap délután magasabb osztályba történő feljutás érdekében országos fiú utánpótlás csapatunk Békéscsaba csapata ellen száll vízbe 13 óra 30 perces kezdéssel.

Eredmények:

Kassa – Cegléd 11:12

Góllövők: Hajek Zsombor 3, Bicskei Attila 3, Simon Gábor 3, Ujházy Andor, Némethy Richárd 2

Cegléd – EKF Eger 4:8

Góllövők: Hajek Zsombor, Ujházy Andor, Bicskei Attila, Práczky Károly

Cegléd- UVSE 9:8

Góllövők: Simon Gábor 2, Ujházy Andor 2, Juhász Benjamin, Simon Balázs, Hajek Zsombor 2, Némethy Richárd

-Zám Attila-

cvse-vpolo

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .