Az elmúlt hétvégén Hódmezővásárhelyen kezdte meg bajnoki szereplését a Ceglédi VSE felnőtt vízilabda csapata, de medencébe szálltak az utánpótlás csapatok is.  Zám Attila tudósítása:

Az egri torna győzelem után folytatta a jó szereplést Hódmezővásárhelyen a csapat. A mérkőzés elejen vendéglátónk 4:2-re ellépett, de fegyelmezett játétékkal a meccs második felét 7:2-re megnyerve a mérkőzésen győzedelmeskedtünk, 9:6-ra.

Hódmezővásárhely – Cegléd.    6:9

Ceglédi góllövők: Simon Gábor 4, Práczky Károly 2, Ujházi Andor, Hajek Zsombor, Bicskei Attila

Utánpótlás eredmények:

A vasárnapi napon folytatódott fiú utánpótlás csapataink kvalifikációs tornája Székesfehérváron. Először serdülő csapatunk játszott, ahol az erősebb ellenféllel szemben esélyünk sem volt. A mérkőzést nagy arányban 16:5-re vesztettük el.

Fehérvár Vízilabda SE – Cegléd.    16:5

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 4, Ecser Bence

A második mérkőzésén  gyermek csapatunk jatszott, aminek az eleje egy kicsit  döcögősen indult, de a végére a fegyelmezett játéknak és helyzeteink kihasználásának köszönhetően magabiztosan nyertünk.

Fehérvár Vízilabda SE – Cegléd.    8:11

Ceglédi góllövők: Pákozdi Máté 3, Szendrei Dávid 3, Szabó Bendegúz 2, Halmi Dávid, Ecser Bence

Az ifjúsági csapatunk a nap utolsó mérkőmérkőzésen 10:9-re győztek,. A meccsen 9:4-es vezetésnél Petrényi Botond és Pusztai Bence fegyelmezetlensége folytán alakult ki a végeredmény. Az ifiket idáig a fegyelmezetség jellemezte, reméljük ez a mai meccs csak kilengés volt és vissza térnek a jó útra!

Fehérvár Vízilabda SE – Cegléd.    9:10

Ceglédi góllővök:Simon Balázs.5, Petrényi Botond 2, Pusztai Bence, Bicskei György, Simon II. Balázs

-pézsé-

polo

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .