Az utánpótlássport.hu oldalán rövid interjút közölnek  a  felnőtt vízilabda válogatott négy újoncával, köztük a ceglédi Jansik Szilárddal. 

Benedek Tibor, a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya négy olyan fiatalt hívott be a Világliga soron következő meccseire készülő keretébe, akiknek azok, akik nem otthonosak a sikersportágban, még csak most tanulják a neveiket. 

Cegléden születtél, ott is kezdtél pólózni. A város felett többször is elrepülhetett Ámor, és nyilván jól célzott nyilaival, hiszen innen származnak a judós Ungvári testvérek, a birkózó Lőrincz fivérek és ti is a bátyáddal, Dáviddal, tehát most már a Jansik-fiúk is beállhatnak az előkelő sorba.

J.SZ.– Hiába néztem többször is az égre, nem láttam Ámort, de valami lehet a dologban és mindig az idősebb tesó kerül előbb közel a tűzhöz. Bátyám jó ideje tagja a Groupama Honvédnak, sőt már a válogatottban is bemutatkozott az olaszok elleni győztes meccsen. Nekem is hasonló céljaim vannak.

Változott valami azóta, hogy megtudtad a jó hírt?

J.SZ.– Nem. Próbálok ugyanolyan szerényen dolgozni, ahogy eddig, mert tudom, hogy a munkának lesz eredménye, de az is biztos, hogy nagyon sokat kell fejlődnöm, mert egyelőre még nem lehet tudni, hogy a felnőttek között a jelenlegi tudásom mire lesz elég.

forrás-utanpotlassport.hu-

jansik szilard

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here