A Ceglédi VSE OB 1/B-ben versenyző felnőtt férfi vízilabda csapata szombaton komoly tétmeccset játszott Szolnokon. A Cegléd nyert, így a pólósok a felsőházba jutottak.  Zám Attila tudósítása:

A mérkőzésre sajnos két sérülttel és két beteggel érkeztünk, de a győzelem így is kötelező volt. A meccs előtt a Szolnok játékos keretét megismerve több az OB 1.-ben szereplő nagy csapat fiatal tehetséges játékosát véltük felfedezni, amire a bajnokságba még nem volt példa. A mérkőzés nagy küzdelemben, akarással, jó csapat szellemmel sikerült megnyerni.

Ki kell emelni, hogy sokak véleménye szerint az idei OB1/B-s bajnokság az elmúlt évek egyik legerősebbike és itt sikerült kiharcolni a legjobb nyolcba kerülést. Meglepetés ez az eredmény a tavalyi 17. hely után. Mindenképpen dicséret illeti a fiúkat és reméljük, hogy a folytatásban is lesznek még jó eredmények, meglepetések.

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Ceglédi VSE 9:10
Ceglédi góllövők: Bicskei Attila 3, Újházi Andor 3, Hajek Zsombor 2, Simon Gábor, Práczky Károly

A hétvégén vasárnap utánpótlás országos fiú csapataink Csongrádon szálltak vízbe. Az első mérkőzésen gyermek csapatunk a megbeszélt taktikát nem tartva fegyelmezetlenül, rengeteg hibával játszott, melynek következménye lett a nagyarányú vereség.

Vestfrost- Csongrád – Ceglédi VSE 18:6
Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 2, Csáti Márton, Pákozdi Máté, Szabó Bendegúz, Ecser Bence

A gyermekek után a serdülő csapatunk játszott. A mérkőzés nagy iramú és sok gólos volt. A játékosok csapatként együtt küzdöttek a győzelemért a fizikálisan erősebb Csongráddal. Sajnos az utolsó negyed elején ellenfelünk hibáinkat kihasználva az egygólos előnyét négyre emelte, így csak a szépítés maradt a végére, de így is dicséret illeti a srácokat a szép játékért.

Aeroprodukt- Csongrád – Ceglédi VSE 14:12
Ceglédi góllövők: Milus Dávid 6, Rajkort Zsolt 3, Tószegi Zoltán 2, Forgó Martin

A nap utolsó mérkőzését az ifjúsági csapatunk játszotta, ahol a tudás szintünk alatt játszottunk két és fél negyedik. A harmadik negyedben történt időkérést követően játékunk megváltozott helyzeteinket végre gólra tudtuk váltani és védekezésünk is feljavult, de már csak a szépítésre jutott az erőnkből.

Koelner- Csongrád – Ceglédi VSE 12:4
Ceglédi góllövők: Simon Balázs 2, Pusztai Bence, Tószegi Zoltán

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István korábbi felvétele-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here