Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának hat korosztálya is bajnoki mérkőzést játszott, de sajnos egyik csapat sem tudott nyerni. Zám Attila tudósítása:

Vereségek hétvégéje

A szombati napon az FTC-Telekom együttesét fogadta 2009 gyermek csapatunk.

A találkozóra ismét nem sikerült teljes csapattal kiállni, betegségek miatt. Kezdetben úgy tűnt, hogy nagy lesz a különbség, de a mérkőzés közepére nagyon szépen felhoztuk a lemaradásunkat. Sajnos lehetet számolni, hogy ezt a tempót nem bírjuk majd végig, ami be is következett. A jobb erőkkel felálló ellenfél, megérdemelten nyert, de dicséret illeti a csapatot a tisztes helytállásért.

Ceglédi VSE – FTC-Telekom   5:11

Gólszerzők: Szondi Szép Marcell 2, Ehrlich Rezső 2, Hugyi Zalán

A szombati napon továbbá Budapesten a Nyéki Imre uszodában ugrott medencébe a Budapest Serdülő bajnokságban szereplő csapatunk a Kölyökpóló Suli ellen.

A jó erőkből álló ellenféllel szemben végig magabiztos játékkal, Veres Huba kitűnő védéseinek köszönhetően nyertük meg a találkozót.

Kölyökpóló Suli – Ceglédi VSE   8:15

Gólszerzők: Szabó Róbert 5, Baranyi Gergely 3, Csáthy Dániel 3, Patonai Péter, Hajdú Kornél, Kiss Máté, Sáfár Milán    

A szombat zárásaként felnőtt csapatunk hazai pályán fogadta a VIWA II. kerület csapatát, akik a korábbi években OSC-Újbuda néven indultak a bajnokságban. A találkozón ismét nem sikerült a védekezést összerakni és nagyon sok gólt kapunk, így esélyünk sem volt a pontszerzésre. A sikertelenségünk főbb okai a hiányos edzés látogatottság, hozzáállásbeli és fegyelmezettségbeli problémák. a mérkőzés után a vezetés világos és határozott szavakkal közölték a játékosokkal az elvárasokat, reméljük lesz foganatja.

Ceglédi VSE – VIWA II. kerület   14:19

Gólszerzők: Simon Gábor 7, Bognár Bence 2, Pataki Gergely 2, Hajek Zsombor, Gyémánt Zsombor, Tószegi Zoltán

A vasárnapi napon országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk Budapesten az Oázis SC vendégeként szerepelt.

Az első meccset serdülő csapatunk játszotta le, ahol a hazai pálya minden előnyétét élvező ellenfelünk nyerte a rangadót. Nem érdemelt vereséget a ceglédi csapat.  A mérkőzésen kiemelkedően játszott Székely Kristóf, Baranyi Gergely, Szabó Róbert.

Oázis SC – Ceglédi VSE   12:9

Gólszerzők: Baranyi Gergely 3, Szabó Róbert 2, Szikszay Milán 2, Csáthy Dániel, Patonai Péter

A második mérkőzésre gyermek csapatunk ugrott a medencébe. A találkozón mélyen a tudás szintünk alatt játszottunk és esélyünk sem volt arra, hogy megszerezzük a győzelmet.

Oázis SC – Ceglédi VSE   15:7

Gólszerzők: Kakuk Ákos 2, Szikszay Milán 2, Csernus Flóra, Gujka Dominik, Hornyák Csaba

A hétvége utolsó mérkőzését ifjúsági csapatunk játszotta. A jobb erőkből álló fővárosi csapat magabiztos győzelmet aratott a tisztesen helytálló ceglédi fiatalok ellen.

Oázis SC – Ceglédi VSE   15:8

Gólszerzők: Fekete Ákos 3, Szabó Róbert 2, Baranyi Gergely, Tarbály Zoltán, Patonai Péter 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here