Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE pólósai is lejátszották az év utolsó bajnoki mérkőzéseit. Zám Attila tudósítása:

Szombaton a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk Budapesten szerepelt a BVSC ellen. Sajnos a mérkőzés elejétől kezdve a BVSC csapata irányította a játékot és nekünk csak a tisztes helytállás maradt.

Ceglédi VSE – BVSC   10:17

 

A szombati napon hazai környezetben 16 órai kezdéssel a felnőtt férfi OB1/B csapatunk a Vasas csapatát fogadta. A  csapat tovább folytatta a jó szereplést a bajnokságban. A forduló napjáig a második helyen álló vendégek felett igazi közönség szórakoztató, fegyelmezett játéknak köszönhetően magabiztosan tartottuk itthon a három pontot.

Ceglédi VSE – Vasas   10:6

Ceglédi góllövők: Simon Gábor 4, Práczky Károly 2, Simon Balázs 2, Bermula Gergő, Bereczky Miklós

 

A hétvége hátra levő részében vasárnap az országos bajnokságban szereplő ifjúsági, serdülő, gyermek csapatunk hazai környezetben a Hódmezővásárhely csapatát fogadta.

Az első mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta a bajnokságban  a második helyen álló Hódmezővásárhely ellen. A meccsen csapatunk kiábrándító, nagyképű játékkal hagyta, hogy elmenjen mellettünk a mérkőzés.

Ceglédi VSE – HVSC   7:8

Ceglédi góllövők: Szilágyi Márk 3, Pusztai Bence, Bicskei György, Petrényi Botond, Simon Balázs

 

Az ifjúsági csapatunk után gyermek csapatunk ugrott a vízbe, ahol mind támadásban, mind védekezésben jeleskedett a ceglédi csapat. Látványos gólokat lőve sikerült győzni. A csapat már az elején magához ragadta a kezdeményezést, ami gólokban is megmutatkozott. A csapat minden tagja jól teljesített.

Ceglédi VSE – HVSC 16:7

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 4, Tarbály Zoltán 4, Szendrei Dávid 3, Csikós Gábor 2, Medveczki Gábor 2, Kiss Máté

 

A vasárnapot hazai környezetben a serdülőink zárták. A mérkőzésen a játékosok a megbeszélt taktikai elemeket betartva, jó védekezéssel az elmúlt hetekhez képest csapatként tudtak játszani, aminek köszönhetően magabiztosan győztek a bajnokságban négy hellyel előrébb álló vendégek ellen.

Ceglédi VSE – HVSC   8:4

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 3, Rajkort Zsolt 2, Korb ÍZsombor, Forgó Martin, Fekete Ákos

 

Vasárnap Budapesten szerepelt az LSU-10 bajnokságban játszó csapatunk a BVSC ellen.

A meccsen bátortalanul, taktikailag fegyelmezetlenül és kapura teljesen veszélytelenül játszottunk. Mindössze három lövés ment kapura. Sajnos a pontatlan indításokból,az elvesztett labdákból és más hibákból kaptuk a gólokat.

BVSC – Ceglédi VSE  10:2

Ceglédi góllövők: Farkas Zalán, Bori Noel

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .