A hétvégén a sátorbontás előtt még hazai környezetben fogadta felnőtt férfi OB1/b bajnokságban szereplő csapatunk a Racionet-Honvéd együttesét.  A Cegléd ott folytatta a kiváló szereplést, ahol múlt héten abbahagyta, hisz akkor a csoport első Nagykanizsát verte remek játékkal 7:6-ra és most a rájátszás első mérkőzésén a Honvéd csapatával szemben is megszerezte a három pontot. A mérkőzést gólerős támadásaink és remek védekezésünknek köszönhetően nyertük meg. A meccsről hiányzó három meghatározó játékosunkat pótló ifi játékosaink nagyszerűen helytálltak és megmutatták, hogy lehet rájuk számítani.

Ceglédi VSE – Racionet Honvéd     13:9

Ceglédi gólszerzők: Práczky Károly 4, Ujházi Andor 2, Varga Márk 2, Pusztai Bence 2, Simon Balázs 2, Petrényi Botond

A hétvége folytatásaként vasárnap Székesfehérváron vendégszerepelt országos fiú ifjúsági, serdülő, gyermek csapatunk. Az első mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol az első negyedben eldőlt a három pont sorsa, hiszen dekoncentráltan és fegyelmezetten játszottunk, amit ellenfelünk kihasznált így a második negyedet már öt gólos hátránnyal várhattuk. A meccs hátra levő részében már csak az eredmény után futottunk és arra törekedtünk, hogy a különbség, minél kisebb maradjon a két csapat között.

FVSE – Ceglédi VSE    12:7

Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 4, Rajkort Zsolt 3

A második mérkőzést gyermek csapatunk játszotta. Sokan betegség miatt nem tudtak megfelelő edzésmunkát végezni az elmúlt hetekben, illetve többen a mérkőzésről is hiányoztak. A fehérvári csapat megérdemelten nyerte az összecsapást. A ceglédi fiatalok küzdöttek, de ez most ennyire volt elég. A kapusok teljesítménye a ceglédi oldalon kiemelkedő volt.

FVSE – Ceglédi VSE    17:3

Ceglédi gólszerző: Fekete Ákos 3

Az utolsó mérkőzésen ifjúsági csapatunk szállt vízbe, hogy megmentse becsületünket. A mérkőzés nagyon kemény volt mindkét csapat elszántan küzdött és felváltva estek a találatok, de a meccs vége előtt 24 másodperccel döntetlen mérkőzés állásnál Korb Zsombor akció góljával megszereztük a győzelmet.

FVSE – Ceglédi VSE    7:8

Gólszerzők: Simon Balázs 4, Pusztai Bence 2, Szilágyi Márk, Korb Zsombor

-Zám Attila-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .