A hétvégén folytatódott a felnőtt férfi OB1/b bajnokság, ahol a ceglédi csapat a középházban a 9. helyért küzd. A szombati napon a Honvéd vendégeként ugrott a medencébe a ceglédi csapat, ahol gyenge játéknak köszönhetően kaptunk ki a vendéglátóktól. A vereségre magyarázat az lehet, hogy a játékosok egy része érettségizett, a másik részének egyetemi vizsgái voltak és ezért az edzések a háttérbe szorultak. Reméljük hogy a folytatásban a régi mentalitású csapatot látjuk majd.

Racionet Honvéd – Ceglédi VSE      9:7

Ceglédi gólszerzők: Kiss Gyula 2, Simon Balázs 2, Práczky Károly, Bernula Gergő, Varga Márk

 

A hétvége folytatásaként a Rusorán Péter 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk szintén Budapesten szerepelt szombaton a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában a Szombathely illetve az UVSE vendégeként. A Szombathely ellen az első mérkőzésen jól kezdtünk csak a kidolgozott helyzeteket nem tudtuk kihasználni és ellenfelünk ezen hibáinkat kihasználva két gólos előnyre tett szert. A mérkőzés hátralevő részében nagy erőfeszítésbe került a kiegyenlítés és a mérkőzés végére a vezetés átvétele. A szoros eredményt csak magunknak köszönhetjük, lehetett volna magabiztosabb is. Egy jó csapat ellen sokat ér ez a három pont.

AVUS – Ceglédi VSE    6:7

Ceglédi gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 2, Gujka Dominik

 

A második mérkőzésen az UVSE ellen már az elejétől átvettük a kezdeményezést ezáltal a vezetést, amit magabiztosan megtartottunk. A játék során kiemelkedő volt a védekezésünk és jó volt látni, ahogy a játékosok segítették egymást.

Ceglédi VSE – UVSE   6:4

Ceglédi gólszerzők: Kakuk Ákos 2, Fábián Olivér, Kecskeméti Koppány, Konfár Dániel

 

A hétvége lezárásaként az LSU-10 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk ugrott a vízbe az YBL vendégeként Budapesten. A mérkőzés sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük és ahogyan készültünk rá.

YBL WPC – Ceglédi VSE 11:6

Ceglédi gólszerzők: Rétyi Roland 4, Bori Noel, Szondi Szép Marcell

 

2018. 05.15.-én 16 óra 30 perces kezdéssel az országos fiú utánpótlás csapataink hazai környezetben szállnak vízbe a Dunakanyar Waterpolo korosztályos gárdái ellen, a férfi felnőtt  OB1/B-s csapatunk május 19.-én 11 órai kezdéssel szintén itthon fogadja az egri Eszterházy Károly ESC-t.

-Zám Attila-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .