Szombaton hazai környezetben kezdte meg bajnoki szereplését a CVSe vízilabda szakosztályának Königh György 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapata az UVSE ellen, míg Rusorán Péter 2005 gyermek bajnokságban szereplő gárda a KSI ellen ugrott medencébe a BVSC uszodában. Zám Attila tudósítása.

A hazai rendezésű szezon első mérkőzésén a 2007 gyermek csapatunk jól kezdett a nagyobb és több korosztályban is az élmezőnyhöz tartozó UVSE ellen. A mérkőzésen végig magabiztosan játszottunk, fegyelmezett volt a védekezésünk és lendületes volt a támadásunk. A meccsen azért voltak hibáink, amit ki kell még javítanunk, hogy jobbak lehessünk, mivel kimaradtak olyan helyzetek, amiket kötelezően be kellett volna lőni. 

Ceglédi VSE – UVSE  10:5

Ceglédi gólszerzők: Farkas Zalán 6, Banai Máté 2, Rétyi Roland, Bori Noel

 

 

A 2005 gyermek csapatunk a BVSC uszodában a pillanatnyilag a csoportját vezető KSI ellen ugrott medencébe. A mérkőzést kapkodva és fegyelmezetlenül kezdtük rengeteg hibával, de ennek ellenére a vezetést megszerezve egészen az utolsó negyedig tartani tudtuk ezen a kiegyensúlyozott mérkőzésen, ahol nagyon kevés gól esett. Az utolsó negyedben viszont dekoncetráltak lettük és játékunk teljesen szétesett, aminek következtében kaptunk olyan gólokat, amik elkerülhetőek lettek volna, így a lefújást követően az eredményjelző táblán a KSI neve mellett szerepelt több gól. 

KSI – Ceglédi VSE 7:5

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Soós Titusz, Kakuk Ákos

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .