A Ceglédi VSE vízilabda szakosztály csapatai idegenben folytatták a bajnokságot a hétvégén.

A szombati napon Budapesten a Markovits Kálmán gyermek 2006 bajnokságban szereplő csapatu ugrott a medencébe a rájátszás fordulójában a Szombathely ellen. A mérkőzés végig kiélezett volt, a gólok felváltva estek. Sajnos az utolsó negyed utolsó percében  9:9-es mérkőzés állásnál kimaradt emberelőnyös helyzetünket követően ellenfelünk góllal zárta utolsó támadását, melynek következtében elvesztettük a meccset. A találkozón voltak nagyon szép megoldások, de rengeteg olyan hibát követünk el, amik elkerülhetőek lettek volna egy kis odafigyeléssel és talán akkor az eredmény is másképpen alakul.

Ceglédi VSE  – AVUS   9:10

Ceglédi gólszerzők: Kecskeméti Koppány 4, Fábián Olivér 3, Farkas Zalán 2

A szombati nap folytatásaként Szegedre látogatott felnőtt OB1/B-és csapatunk, ahol a bajnokság legnagyobb esélyesével találkozott. A ceglédi csapat költségvetésének 18- szorosával gazdálkodó abszolút profi csapat ellen a kevés felnőt játékossal rendelkező csapatunk vereséggel tért haza. A leírt körülményeket figyelembe véve a mérkőzés értékelhetetlen volt. A bajnokság folytatásaként csapatunk a rájátszásban a 9-13 helyért játszik, ami annak a fényében, hogy tavaly óta 9 játékos ment el és csak egy új játékos érkezett, ezek tükrében a teljesítmény kielégítő.

Szeged Férfi Vízilabda csapat KFT  – Ceglédi VSE   19:3

Ceglédi gólszerzők: Ujházi Andor 2, Muth Dániel

A hétvége folytatásaként vasárnap országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő. ifjúsági csapatunk Budapestre látogatott az Oázis SC-hez.

Az első mérkőzésen gyermek csapatunk ugrott medencébe. A mérkőzést tudtuk, hogy nem lesz könnyű hisz a bajnokságban a két csapat egymáshoz képest közel azonosan helyen áll. Az első negyed a vártnak megfelelően óriási küzdelemben 2:2-es végeredménnyel zártuk. A második negyedben viszont szétestünk és meghatározó játékosunk Szendrei Dávid is butaságából adódóan kipontozódott, mely tovább nehezítette a dolgunkat, így a mérkőzés fél idejében ellenfelünk négy gólos előnnyel mehetett pihenni. A meccs hátralevő részében védekezést váltottunk valamint támadásban helyzeteinket jobban kihasználva Szabó Róbert és Soós Titusz kiemelkedő játékának köszönhetően hátrányunkat ledolgoztuk, de a végére elfáradtunk és dekoncetrálttá váltunk így hiába hajtottunk a végén a három pont az Oázis SC otthonában maradt.            

Oázis SC  –  Ceglédi VSE   11:9

Ceglédi gólszerzők: Szabó Róbert 5, Szendrei Dávid 2, Soós Titusz 2

A második mérkőzést serdülő csapatunk vívta, ahol szoros nagy csatában győzött a ceglédi csapat. Kitűnő küzdőszellemről tett tanúbizonyságot a csapat a keményen már – már durván játszó hazai csapattal szemben. A mérkőzés második felében az erőnléti különbség és a fegyelmezett védekezés meghozta a gyümölcsét. Zöldi Péter kiválóan védett, támadásban Ecser Bence és Fekete Ákos volt hatékony, de jól játszott még Tarbály Zoltán is. 

Oázis SC  –  Ceglédi VSE   8:10

Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 4, Ecser Bence 3, Gáspár Tamás, Vágó Sándor, Szendrei Dávid

A nap zárásaként ifjúsági csapatunk játszott, ahol a jobb erőkből álló hazai csapat lassan felőrölte a kevés ifi játékosból álló csapatunkat, így magabiztosan tartotta otthon  a győzelemértjáró három pontot.

Oázis SC  –  Ceglédi VSE   13:4

Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos 2, Milus Dávid, Ecser Bence

-Zám Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here