A hétvégén folytatódtak a CVSeE vízilabda csapatainak bajnoksága. A szombati napon hazai környezeteben fogadta OB1/B  felnőtt csapata az ASI DSE-t.

A csapat nagy küzdeni akarással es fegyelmezetten játszotta végig a mérkőzést. Nagyon sok lehetőséget kidolgoztunk, de ezek értékesítésén kell meg sokat dolgozni és akkor megjön a várva várt siker.

Ceglédi VSE – ASI DSE   8:11

Gólszerzők: Simon Gábor 4, Fodor Richárd, Vincze Norbert, Tószegi Zoltán, Simon Balázs

A vasárnapi napon szintén itthon folytatták a bajnokságot az országos fiú utánpótlás csapataink, akik a Csongrád korosztályos csapatait fogadták. Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol a papírforma szerint eredmény született, magabiztosan néhol szép játékkal nyertük meg a találkozót.

Ceglédi VSE – Csongrád  18:5

Gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 3, Soós Titusz 3, Baranyi Gergely 2, Csáthy Dániel 2, Szabó Róbert 2, Hajdú Kornél, Sáfár Milán     

A következő mérkőzést serdülő csapatunk vívta. A csapat a kidolgozott helyzeteinek 1/3-át tudta értékesíteni. A csongrádi csapat több szerencsés találatot szerzett (blokkról megpattanó stb.) valamint a találkozón a játék vezetése új értelmezést kapott ezen a délelőttön a Cegléd számára.

Ceglédi VSE – Csongrád  11:13

Gólszerzők: Fekete Ákos 4, Kecskeméti Koppány 3, Keresztes Gábor, Tarbály Zoltán, Szabó Róbert, Medveczki Gábor

A serdülő meccset követően ifjúsági csapatunk is vízbe ugrott, hogy itthon tartsa a győzelemértjáró pontokat. Ez a találkozó egy újra formálódó csapat első mérkőzése volt, ahol a hozzáállás és a fegyelem kitűnő volt, ezzel együtt látni, hogy meg rengeteg munka vár ránk, de az elszántság megvan.

Ceglédi VSE – Csongrád  6:12

Gólszerzők: Kiss Máté 2, Fekete Ákos 2, Keresztes Gábor, Ecser Bence

A fiú mérkőzéseket követően lányaink is megkezdték hazai környezetben a bajnokságot és a szomszéd város csapatát fogadták Kecskemétet fogadták.

Az első mérkőzést itt is a gyermek csapat játszotta, ahol sok hibával, nehezen, de hoztuk a győzelmet.

Ceglédi VSE . KESI   8:7

Gólszerzők: Csernus Flóra 2, Borsos Blanka 2, Bíró Lola 2, Darányi Csenge

A gyermek mérkőzést követően serdülő csapatunk játszott, ahol már játékunk felgyorsult, így azt magabiztosan nyertük.

Ceglédi VSE . KESI   9:5

Gólszerzők: Borsos Blanka 4, Csernus Flóra 3, Darányi Csenge 2

-Zám Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here