A hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztály több korosztály csapata is Budapesten szerepeltek. Zám Attila tudósítása:

Szombaton férfi felnőtt csapatunk az OB I/B bajnokságban a Császár – Komjádi Béla uszodában a Vasas SC vendégeként szerepelt. A kitűnő erőkből álló Vasas ellen ( pl. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok) a múlt héthez képest javuló kapus teljesítménnyel és játékkal játszottunk, de még mindig a tudás szintünk alatt, így csak a tisztes helytállás maradt. A mérkőzésen kiemelkedett kitűnő játékával a 17 éves Milus Dávid.

Vasas SC  – Ceglédi VSE   14:11

Ceglédi góllövők: Hajek Zsombor 4, Simon Gábor 2, Milus Dávid 2, Simon Balázs

 

A szombati napon a Rusorán Péter gyermek 2005 bajnokság szereplő csapatunk az FTC ellen a népligeti uszodában ugrott a medencébe.  A mérkőzésen sajnos megilletődötten kezdtünk és nem tudtok felvenni a meccs ritmusát, aminek következtében nagy aranyú vereséget szenvedtünk el.

FTC Telekom – Ceglédi VSE  16:3

Ceglédi gólszerzők: Kecskeméti Koppány, Szendrei Dávid, Soós Titusz

 

A vasárnap az országos fiú utánpótlás bajnokságban szereplő gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk az YBL Waterpolo Club korosztályos csapatai ellen harcoltak a győzelemért a budapesti Császár- Komjádi Béla uszodában. Az első mérkőzést a gyermek csapatunk játszotta, ahol a magabiztos kezdést követően az eredménybe beleülve hagytuk, hogy ellenfelünk feljöjjön. A meccs az utolsó negyedben dőlt el, ahol összeszedetten játszottunk és a taktikai utasításokat betartva értékesítettük kialakított helyzeteinket, mely következtében ezt a negyedet 4:0-ra nyertük meg.

YBL WPC – Ceglédi VSE   9:13

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 8, Kecskeméti Koppány 2, Szabó Róbert 2, Medveczki Gábor

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta. A jobb erőből álló budapesti csapat megérdemelten nyert a tartalékosan felálló ceglédi fiatalok ellen. A csapat küzdőszelleme dicséretet érdemel. A kapuban jól védett Zöldi Péter illetve támadásban is voltak bíztató megoldások. 

YBL WPC – Ceglédi VSE   9:6

Ceglédi gólszerzők: Szabó Bendegúz 2, Fekete Ákos 2, Csáti Márton, Szendrei Dávid

 

A hétvége befejezéseként ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe. A mérkőzést a jó védekezésnek köszönhetően magabiztosan nyertük. Bezzeg Marcell kapus kitűnő teljesítmény nyújtott.

YBL WPC – Ceglédi VSE   8:11

Gólszerzők: Milus Dávid 4, Szilágyi Márk 3, Kotlár Péter 2, Rajkort Zsolt, Tószegi Zoltán

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .