Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának két korosztálya is vízbe szállt. A felnőtt csapat az OB1/B-ben, míg a 2005-ös korosztály a Markovits Kálmán Gyermek Bajnokságban diadalmaskodott. Zám Attila tudósítása:

A gyermek csapatunk szombaton a szombathelyi AVUS csapata ellen mérkőzött Budapesten. A csapat a mérkőzést döcögősen kezdte a kiharcolt helyzeteket és emberelőnyöket nem tudta gólra váltani. A meccs a harmadik negyedik kiegyensúlyozott volt felválta estek a gólok. A harmadik negyedben viszont ellenfelünk több olyan hibát vétet, amit mi gólra tudtunk váltani így két gólos előnyre tettük szert, ami a mérkőzés végéig megtudtunk tartani. 

Ceglédi VSE – AVUS       11:9

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 7, Kecskeméti Koppány, Patonai Péter, Szabó Róbert, Soós Titusz

 

A szombati napon hazai környezetben  fogadta Hódmezővásárhely csapatát felnőtt OB1/b-s csapatunk. A tavalyi évhez képest megerősödött ellenfelünkkel szemben, volt törleszteni valónk, mivel a bajnokság előtt részt vettünk egy felkészülési tornán Egerben, ahol vereséget szenvedtünk tőlük. Most az első percek bizonytalanságai után kitűnő védekezéssel magabiztosan nyertük a találkozót. Jó csapat munka volt!

Ceglédi VSE – HVSC  11:6

Ceglédi gólszerzők: Práczky Károly 3, Simon Gábor 2, Hajek Zsombor 2, Bermula Gergő 2, Szepesi Bence, Petrényi Botond

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .