A Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának felnőtt férfi OB1/B-s csapata szombaton a MAFC 113 együttesét, míg az országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapat vasárnap a Csongrád korosztályos gárdáit fogadta hazai környezetben.

 

A ceglédi felnőtt csapat a régen szebb napokat látott MAFC-ot látta vendégül. A mérkőzésen végig jó védekezéssel játszó CVSE aratott győzelmet. Örömteli dolog volt, hogy a saját nevelésű ifi játékosok gólokkal hálálták meg a bizalmat.

Ceglédi VSE – MAFC 113    13:4

Ceglédi gólszerzők: Ujházi Andor 3, Hajek Zsombor 2, Simon Gábor 2, Simon Balázs 2, Muth Dániel, Bicskei György, Milus Dávid, Tószegi Zoltán

 

 A vasárnapot gyermek csapatunk kezdte a Csongrád ellen. A mérkőzés papírforma szerint alakult, már az első negyedben magabiztos vezetést szereztünk, amit kitűnő védekezésünknek köszönhetően tovább növeltünk a meccs végéig.

Ceglédi VSE – Aeroprodukt- Csongrád   16:6

Ceglédi gólszerzők: Orosz Zoltán 3, Medveczki Gábor 3, Szendrei Dávid 3, Szabó Róbert 2, Soós Titusz 2, Kecskeméti Koppány, Kiss Máté, Pálvölgyi Kristóf

 

A nap második mérkőzését a serdülő csapatunk játszotta. Az első negyedben az ellenfél jelentős előnyt szerzett, de kiváló játékkal sikerült egalizálni az eredményt az utolsó negyed kezdetére, de ekkor viszont sajnálatos módon az ellenfél javára több büntetőt és kiállítást ítélték a játékvezetők,  míg a ceglédi csapat támadásai alkalmával némák maradtak a sípok. A mérkőzésen Zöldi Péter, Tarbály Zoltán, Fekete Ákos, Ecser Bence kiemelkedő teljesítményt nyújtott, de az egész csapatot dicséretet érdemel.

Ceglédi VSE – Koelner Csongrád   11:12

Ceglédi gólszerzők: Tarbály Zoltán 3, Ecser Bence 3, Fekete Ákos 2, Szabó Bendegúz, Vágó Sándor, Szendrei Dávid

 

Az ifjúsági csapatunk ugrott vasárnap utoljára a medencébe, hogy a győzelemért járó három pontot itthon tartsa. A csapat magabiztos győzelmet aratott a Csongrád ellen. A győzelem nyitja a jó védekezésben és Milus Dávid gólerős játékában volt, egy maga 11 gólt szerzett.  

Ceglédi VSE – Koelner Csongrád   21:4

Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 11, Tószegi Zoltán 3, Szilágyi Márk 2, Forgó Martin 2, Fekete Ákos 2, Nagy Dávid

A hétvégén az országos fiú bajnokságban szereplő gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk ugrik hazai környezetben a medencébe a Hódmezővásárhely ellen. A mérkőzések 2018.11.25.-én 10 órai kezdéssel lesznek láthatóak a városi sportuszodában. Szeretettel várunk minden szurkolót!

-Zám Attila-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .