U 21
 
Először rendezte meg a MOATSZ az U21-es OB-t és ezen egyéniben, párosban és vegyes párosban is indult Molnár Gergely a Szuperinfó-CVSE játékosa. Kellemes meglepetést szerezve ezüst érmet szerzett Bőhm Gábor (Sopron) oldalán. Az elődöntőben 6:10-es hátrányból nyertek még végül a döntőben is csak minimális 3:2-es vereséget szenvedtek a volt ceglédi játékos Ecseki Nándor és a BVSC-és Jeszenszki Dániel duótól.
 
NB I. 
 
A feljutást tervező és a 2. helyen álló Miskolci csapat soraiban egy a német másodosztályt is megjárt játékos is erősítette. A pontszerzés kellemes meglepetés lett volna. A párosok elmentek  2-3 mérkőzésen is volt esély nyerni de a tisztes helytállás sikerült. A következő hazai meccsen 11.22. vasárnap Gödöllő elleni rangadón lehet javítani.  
 
DVTK- Borsod Volán I. – Szuperinfó -CVSE I. 12:6     
 
Győztek:Biedermann Dániel 2, Molnár Gergely 2, Bogádi Imre 2
 
 
NB II.
 
A tabella 3. és 4. helyezetje találkozott és a tét az volt hogy a két csapat helyet cserél-e vagy sem.A mérkőzés első szakasza kiegyensúlyozott volt és 5-5 ig fej-fej mellett haladtak a csapatok.Ekkor fontos mérkőzésen 2:0-ás előnyről vesztett Ócsai Máté, Koroknai Tamás és Bozsó Norbert 0:2 -es hátrányba kerültek ellenfelükkel szemben veszni látszott a mérkőzés.Óriási csatában sikerült megfordítani mindkét játékosnak a maga meccsét és ezután jött a csattanó, Máté megverte az ellenfél legjobbját 3:2 arányban.Ezután már csak ceglédi győzelem született és átvette a 3.helyet riválisától.  
Idegenben az első helyezett Kecskeméti Spartacus lesz az ellenfél a következő szombaton akik kiegyensúlyozott de korántsem legyőzhetetlen együttes. 
 
Szuperinfó-CVSE II. – Szentes I. 12:6    
 
Győztek: Szelei Szabolcs 4, Bozsó Norbert 3, Koroknay Tamás 2, Ócsai Máté 2 és a Koroknai-Szelei páros.
-Gergye Zoltán-
Equipment for table tennis - racket, ball, table
Equipment for table tennis – racket, ball, table

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here