A BVSC Szőnyi úti csarnoka adott otthont az Országos Serdülő Csapat és Egyéni MOATSZ Bajnokságnak. Pénteken a csoportmérkőzésekkel kezdődött a csapatverseny. Az új szisztéma szerint a selejtezők után a legjobb 16 egység jutott be az országos döntőbe ahol 4-es csoportokban folyt a küzdelem. Itt  2. kiemeltként simán jutott tovább a Cegléd a legjobb 8-közé, miután a Kispest SE majd a nagyon fogadkozó Sopront 3:0 arányban legyőzve a 2. kiemelt KSI I.csapatától kapott ki.
 
Szombaton az egyéni versenyszámok következtek. Hörömpő Ferenc állt legközelebb a főtáblára jutáshoz de sajnos 2:0-as előnyről vesztett igaz az ellenfél jóval előrébb áll a ranglistán. Ócsai Máté-5.a ranglistán- a legjobb 4 közé jutásért  megverte 4:3 ra örök riválisát Huzsvár Eriket majd a 2. kiemelt  szintén KSI-is Terék Norbertet ugyan ilyen arányban szintén hatalmas csatában győzte le.A csapatmeccsen simán kikapott tőle most méltó revansot vett Máté.
 
Vasárnap a csapatdöntők folytatódtak ahol az esélyesebb Peac(pécs) el játszottunk de Fodor Árpád edzőnek sikerült eltalálni a beírást és Ócsai Máté 2 illetve Hörömpő Ferenc 1 győzelmével sikerült a bravúr ezen a napon is így a négy közé kerültünk. A 3. helyért a BVSC II. csapatát is megvertük ami szintén szenzációs teljesítmény hasonló győzelmi leosztásban mint az előző mérkőzésen. Az egyéni ezüst és a csapat bronzérem minden várakozásunkat felülmúlta.
 
-Gergye Zoltán-
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here