A hétvégén szombaton Budapesten játszott 2005-ös csapatunk a Bp. 2005 gyermek bajnokságban. Az első mérkőzést a bajnokságot vezető UVSE csapata ellen játszottuk, ahol sajnos ellenfelünk agresszív játékstílusával nem tudtuk felvenni a versenyt, így a mérkőzést nagy arányban elvesztettük.

Ceglédi VSE – UVSE 3:14

Ceglédi góllövő: Szabó Róbert 3

A második mérkőzésen a szombathelyi AVUS csapata ellen szálltunk vízbe. A mérkőzés első két negyedben mint ha nem is mi lettünk volna, teljesen fegyelmezetlenül védekeztünk és támadásaink erőtlenek voltak, amit ellenfelünk jól kihasználva hat góllal ellépett. A meccs második felében sikerült felrázódni de kevés volt az idő hogy megfordítsuk csak szépíteni tudtunk.

AVUS – Ceglédi VSE 12:8

Ceglédi góllövők: Szendrei Dávid 4, Soós Titusz 2, Patonai Péter, Szabó Róbert

 

Vasárnap hazai környezetben fogadták országos fiú utánpótlás csapataink a A-Híd OSC Újbuda korosztályos csapatait. Az első mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta a már bajnok OSC-vel. A találkozót ide szezon egyik legjobb játékával vesztettük el a bajnok ellen. A meccsen java részében vezetett a CVSE, de több játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket, amiből a Cegléd jött ki rosszabbul.

 

Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda  8:9

Ceglédi góllövők ; Simon Balázs 3,Juhász Lajos 2, Pusztai Bence, Petrényi Botond, Bicskei György

 

A második mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol a harmadik hely volt a tét. A meccs az elején teljesen úgy alakult, ahogy szerettük volna az első két negyedben a játékot mi irányítottuk. A harmadik negyedben leblokkoltunk és rengeteg hibával játszottunk, aminek következtében több kulcsfontosságú játékosunk kipontozódott, ami befolyásolta a játék végkimenetelét.

 

Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda  6:9

 Ceglédi góllövők ; Fekete Ákos 3, Halmi Dávid, Szabó Bendegúz, Pákozdi Máté

 

Az utolsó mérkőzésen serdülő csapatunk küzdött a három pontért, ahol sorozatba helyzeteket alakítottunk ki de sajnos nem tudtuk gólra váltani őket így sajnos alulmaradtunk.

 

Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda  7:13

 Ceglédi góllövők ; Milus Dávid 5, Rajkort Zsolt 2

-Zám Attila-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here