Pest Megye A 

 Újhartyán SE – Szuperinfó CVSE III. 9:9

 Győztek:Fodor Árpád 4, Gergye Zoltán 4 illetve a Fodor- Gergye páros

 A leírtakkal ellentétben nem  ketten hanem négyen utaztunk el a hétközi fordulóra sajnos a többieknek csak fellángolásaik voltak csak, győzni nem tudtak így maradt a döntetlen.

 

 Pest Megye C

 Szuperinfó CVSE IV.-  Csemői Palotás SE II. 8:10

 Győztek: Unghváry András 2,Petrik András 2,Olgyay Barnabás 2,Ungureán Dorka 1 illetve az Unghváry A-Ungureán Dorka páros

 Halasztott mérkőzést játszott a két csapat ahol 11-12 éves játékosaink megszorongatták a felnőtteket akik saját elmondásuk szerint néha a szerencsének és  a kellemetlen -a gyerekeknek szokatlan- ütőborításaiknak köszönhették győzelmüket.

 

 Pest Megye C

 Tápióság SE –  Szuperinfó-CVSE IV.  14:4

 Győztek:Koncz Ábel 3,Olgyay Barnabás 1

 A tartalékosan felálló ceglédi csapat a  ranglista vezető ellen csak Koncz Ábel tudta felvenni a versenyt és remek játékkal nyert három mérkőzést.

 

 NB III.  

 Göd SE II.- Szuperinfó CVSE II. 7:11

 Győztek:Péter Aladár 3,Szalkai Attila 3, Hörömpő Ferenc 2,Török István 2 és a Szalkai-Török páros

Az NB III 3. és 4. helyezetje találkozott és igazi rangadót játszottak egymással. A remek napot kifogó Szalkai Attila közel állt a négy győzelemhez: döntő játszma 11:9-re maradt alul az ellenfél legjobbja ellen. A kiegyensúlyozott csapat teljesítmény következtében a két együttes helyet cserélt egymással így most érmes helyen áll a Cegléd az NB III-as bajnokságban.

 

 Országos Serdülő TOP 24 Győr

 2.Ócsai Máté

14.Hörömpő Ferenc

15.Tótin Kristóf

 A Szuperinfó-CVSE 3 játékosa is kivívta a jogot hogy indulhattak az egyik legfontosabb korosztályos versenyen Azok után hogy Ócsai Máténak betegség miatt ki kellett hagyni az ifi TOP 24 versenyt az  év utolsó serdülő versenyszáma különösen fontos volt számunkra. 

Az első nap után Kristóf bejutása a B döntőbe nagy bravúr,Feritől ez elvárható teljesítmény volt aki másnap  körbeveréssel lett 14. (jobb játszmaaránnyal 12 is lehetett volna) Máté minden mérkőzését simán nyerte az igazi kérdés az volt hogy másnap  milyen színű lesz az érem. Ahogy ez várható volt a két a mezőnyből kiemelkedő játékos vívta a döntőt és ezt Huzsvár Erik (KSI) nyerte 3:2-re döntő játszma 11:9-re.Pedig Máté a döntő játszmában 9:2-ről felkapaszkodott 9:8 ra majd kis megtorpanás és ez a torna győzelembe került

 

 

Pest Megyei Diákolimpia Döntő Taksony

Igazolt (A kategória)

 III-IV-es Korcsoport (5-8.osztály azaz 11-14 évesek) 

 lányok: 2. Ungureán Dorka

fiúk: 2. Unghváry András

A Kossuth Lajos Gimnázium tanulói képviselték Ceglédet a taksonyi megyei döntőn  ahol igen szép eredményeket értek el.

A lányok közül kicsit jobb játékkal Dorka(11) meg is nyerhette volna a versenyt most riválisa örülhetett az országos döntőbe jutásnak.

A fiúknál Tótin Kristóf(13)Országos  Serdülő TOP 24-en való indulása miatt Unghváry András(11) kapta meg a lehetőséget hogy játsszon. Remek versenyzéssel a csoportban két győzelmet, majd a négyes döntőben ismét két sikert könyvelhetett el a kiegyensúlyozott mezőnyben. Az utolsó mérkőzésén az országos újonc (13) ranglista 6. helyezettje győzte le.

-Gergye Zoltán-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .