Vereséggel búcsúzott a felnőtt csapatunk a 2018-as évtől hazai környezetben.

A vízilabda szakosztályunk csapatai közül a felnőtt férfi OB1/B csapata az év utolsó hazai mérkőzését péntek este Szeged ellen játszotta, míg szombaton utánpótlás korosztályaink közül a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk Budapesten vendégszerepelt.

A felnőttek azt a profi Szeged csapatát látta vendégül péntek este, aki a feljutásra aspirál, mivel a tavalyi évben kiesett az első osztályból és szeretne a szezon végén bajnokként visszakerülni a magasabb osztályba. A ceglédi csapat ezen komoly költségvetésű gárda ellen betegségek és egyetemi elfoglaltságok miatt hiányosan tudott kiállni és tisztes helytállással szenvedett vereséget. A mérkőzés egyik érdekessége, hogy a Ceglédet irányító Horváth Viktor 4 évig volt a szebb napokat is megélő Szeged vezetőedzője.

Ceglédi VSE – Szeged   5:12

Gólszerzők: Simon Gábor 2, Juhász Benjamin, Muth Dániel, Simon Balázs

 

A szombati napon a Markovits Kálmán gyermek 2006 bajnokságban szereplő csapatunk Kecskemét ellen ugrott a medencébe a budapesti Hajós Alfréd uszodában.

A mérkőzés sajnos számunkra nem úgy alakult, ahogyan készültünk rá, mivel a meccs első két negyedében ellenfelünk kihasználta hibáinkat és olyan nagy mértékű előnyre tett szert, amit már behozni nem tudtunk. A mérkőzésen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos a befejezés rendre elmaradt illetve védekezésünk sem a tudásunknak megfelelően sikerült.

KESI – Ceglédi VSE   15:10

Gólszerzők: Fábián Olivér 4, Borsos Blanka 3, Gujka Dominik 2, Szikszay Milán

-Zám Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here