Egy arany két bronzérem és értékes pontok az évadnyitón az asztaliteniszezőknél.


BVSC/Statisztika országos Utánpótlás Ranglista Verseny Fiúk (BVSC Bp,Szőnyi út)

U12: 3.hely Unghváry András

U13(83ind): 32-es főtáblára került Unghváry András
Kellemes meglepetésre Unghváry András 3. lett korcsoportjában ahol 30 induló vett részt.Csoportját -kicsit álmos kezdés után- simán megnyerte majd a 16-os főtáblán Kubatov Mátét (KSI) majd Székelyudvarhelyi ellenfelét 3:1 arányban győzte le,remek játékkal. A döntőbe jutás is elérhető lett volna pontosabb játékkal és kevesebb hibával.Végül  3:2 arányban lapott ki a Kókai Ákostól(ATSK Szeged) serdülőben páros partnerétől. 


S15 páros:Legjobb 8 közé került Hörömpő Ferenc-Tótin Kristóf egyéni(101 ind):9.hely Hörömpő FerencPárosban sikerült a papírformát hozni egy angol párost győztek Kristófék 8 közé, A későbbi döntős párostól kaptak ki.Egyéniben mindketten a főtáblán kezdtek Kristóf erős ellenfelet kapott de megvolt az esély a győzelemre.Feri nyerte az elsőt majd válogatott ellenfelétől 3:0-ra kapott ki majd a helyosztón minden meccsét nyerte és így 9.lett.

I 18 páros:1.Ócsai Máté-Kishegyi Ákos (VSE Dunakeszi) legjobb 16 közé került:Hörömpő Ferenc-Tótin Kristóf egyéni(100 ind.):3.Ócsai Máté,  14.Hörömpő Ferenc   páros:Második kiemeltként vágtak neki a versenynek,az elődöntőben nagy hátrányról sikerült fordítani (1:2 játszmaállás,4:8 poén!) esélytelenebb ellenfelükkel szemben és nyertek 3:2-ra nagy csatában.A döntő már jóval simább volt ez 4:1 re nyerték(csak a döntő volt 4 nyert játszmás)Egyéniben Máté 4. kiemelt volt. A döntőbe jutásért a végső győztes Huzsvár Eriktől kapott ki 4:1 arányban .Hörömpő Ferinek sem kellet selejtezőt játszania a főtáblán kezdett 14.helyezése jó eredménynek számít..

Leány(Ormai L. Bp, Marcibányi Tér)  egyéni:     U12(24 ind)/13(64 ind):Legjobb 16 közé jutott Ungureán Dorka


S15(56 ind):32-es főtáblára jutott Ungureán Dorka    Dorka az U12-ben csoportelsőként jutott tovább majd a 8 közé 2:1,9:7 re is vezetett szolnoki ellenfelével szemben végül kikapott.A sorsolás szeszélye folytán akit megvert a csoportjában végül 3. lett a versenyen.Az U13-ban nagyon szép eredmény a 16-ba kerülés  ezért már komoly ranglista pontok járnak, a serdülőben szintén szép eredmény a feljutás.  

-Gergye Zoltán-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here