Pest Megye I/A 
Újhartyán SE – Szuperinfó CVSE III.  7:11       

Győztek:Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 3,Hoffer Gábor 2 valamint a Fodor-Hoffer és a Tótin-Dervaderics párosok, 
A párosok megnyerése döntőnek bizonyult a kellemetlen ütőkkel és stílusban játszó ellenféllel szemben.A fontos meccseket sikerült hozni.


Pest Megye I/ C
Szuperinfó-CVSE IV.- King-pong SE I.  9:9      

Győztek:Unghváry András 4,Ungureán Dorka 2,Olgyay Barnabás 1,Virágh György 1 és az Olgyay- Virág páros
Szoros és izgalmas találkozót hozott az első fordulót ahol mindkét csapat megszerezhette volna győzelmet.Unghváry András magabiztosan hozta minden győzelmét Ungureán Dorka kicsit haloványabb volt önmagához képest.


Exra Liga
Kaloh-Méh Pécs – Szuperinfó CVSE I.     6:1

Győzött:Marsi Márton
Komló SE – Szuperinfó CVSE I 5:2 Győzött:Marsi Márton -Ócsai Máté páros és Marsi Márton
Idegenben kezdte a legmagasabb osztályban az első csapat.A tavalyi döntős az idén torony magas favorit Pécs ellen Marsi győzelme nagy bravúrnak számít.Demeter ellen. A Komló ellen meglepetésre készültünk holott a papírforma itt is iinkább a hazaiak győzelmét jelezte.A párost sikerült megnyerni, ezután inkább a hazaiak irányítottak.Két mérkőzés is döntő játszmában nagyon szorosan ment el ha azok jönnek talán másképp alakul.


Közép Magyarországi Régiós Asztalitenisz Verseny Cegléd
Eredmények:

U13 Leány:1.Ungureán Dorka,3.Határ Nikolett

Fiú:1.Unghváry András       Legjobb 8 közé került Olgyay Barnabás

U15 Leány:1.Ungureán Dorka 5.Határ Nikolett      Fiú:legjobb 8 közé került:Unghváry András

Dorka ismét bizonyította hogy kezdeti bizonytalanság után képes jó teljesítményre és a serdülő versenyszámra már nagyszerű játékkal rukkolt elő.Andris győzelme nagyszerű teljesítmény a ranglistán előrébb lévő játékosokat győzött le.A döntőben 2:0 ra is vezetett de ellenfele fordított és döntő játszma 6:9-is volt, innen nyerte meg végül a ceglédi versenyző drámai csatában.A serdülőben is könnyen érmet szerezhetett volna fejben elfáradt a végére. 

-Gergye Zoltán-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .