NB III. 
Szuperinfó-CVSE II.- Göd SE 12:6
Győztek:Szalkai Attila 4, Török István 3, Hörömpő Ferenc 3,Hegyi Gergő 1 és a Szalkai-Török páros
Magabiztos hazai győzelem született. Szalkai Attila mellett közel volt a 4 győzelemhez Hörömpő Ferenc és Török István is. A beugró Hegyi Gergő is hozzá tudott tenni a sikerhez.


NB I.
Szécsény ASE II. – Szuperinfó-CVSE I. 8:10
Győztek: Dr Varga Csaba 3,Marsi Márton 2,Ócsai Máté 2, Gergye Zoltán 2 és a Marsi-Ócsai páros.
Az utolsó fordulóra nehéz volt felpörögni az egyetlen motivációt a 100%-os csapat teljesítmény jelentett.A hazai csapat két éljátékosa nagyon jól játszott illetve 3. emberük is majdnem okozott kellemetlen meglepetést.A mérkőzés végig nagyon szoros volt.Az utolsó fordulóban az addig a tavaszi szezonban veretlen Nagy Miklós, Dr Varga Csabával játszott, fordulatos és remek labdamenetekkel tarkított meccsen Csabi 3:1-re nyert és így már csak Ócsai Máténak illetve Gergye Zoltánnak kellet hozni a „kötelezőt”.A Szuperinfó-CVSE I. számú csapata 100%-os győzelemmel maximális pontszámmal nyerte meg a 2018/19-es NB I-es bajnokságot a Keleti csoportban. Irány az Extraliga!  

Pest Megye C
Szuperinfó-CVSE IV-Tápióság SE  4:14

Győztek: Ungureán Dorka 1,Petrik András 1,Unghváry András 2
A bajnok esélyes Tápióság ezzel a győzelmével biztossá tette az első helyét a Pest megye I/C déli csoportban.Unghváry András 4-et nyerhetett volna 2 döntő játszmás mérkőzést is játszott tapasztaltabb ellenfelei most még győztek. 


Pest Megye A 
Szuperinfó-CVSE III – Újhartyán SE 11:07

Győztek:Fodor Árpád 4,Tótin Kristóf 2, Dr Dervaderics Csaba 2,Hoffer Gábor 1 és a Dervaderics-Hoffer valamint a Fodor Tótin párosok Ezzel a győzelemmel 4. helyre jött fel a csapat és elérhető közelségbe került a bronzérem 2 fordulóval a vége előtt.

Pest Megyei DC UP verseny Vecsés

8-13 kategória Leány 1. Ungureán Dorka-Határ Nikolett 
Fiú Unghváry András-Olgyay Barnabás Összetett pontverseny 3 verseny után: U8-13 fiúk 1. Unghváry András-Olgyay Barnabás-Petrik András leány :3.Ungureán Dorka-Határ Nikolett 14-18 évesek fiúk 4. Hörömpő Ferenc-Koncz Ábel-Hegyi Gergő
A harmadik utolsó állomásához érkezett a DC utánpótlásverseny ahol 2 csapattal tudtuk képviselni magunkat.Ugyanitt az összesített pontverseny eredményeit is kihirdették, ahol csak azért nem sikerült előrébb végezni mert 1 versenyen nem tudtunk ott lenni.

-Gergye Zoltán-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here