Bajnok a Szuperinfó-CVSE NB I-es Asztalitenisz Csapata!

NB I. 

KSI I.- Szuperinfó-CVSE I.  3:10 

Győztek:Marsi Márton 3,Biedermann Dániel 2,Dr Varga Csaba 2,Ócsai Máté 1 és a Biedermann-Varga és a Marsi- Ócsai párosok.Tartottunk a találkozótól hiszen Máté hátsérülése tartotta magát ezért csak könnyített edzésen tudott részt venni,Varga Csaba külföldről épphogy hazaért a mérkőzés napjára. Ennek ellenére már a párosok után 2:0 volt ide majd mindenki hozta a saját mérkőzéseit.Az ellenfélnél Pázsy Ferenc tudott lépést tartani a mieinkkel az ő három győzelme jelentette a KSI összes győztes meccsét.Ezúton köszönjük  a KSI vezetőségének és a MOATSZ-nak hogy hozzájárultak a 14:00-órás kezdéshez!A két hátralévő mérkőzéstől függetlenül megnyertük az NB I-Kelet csoportot és jövőre -2010 után újra-a legmagasabb osztályban az EXTRA ligában folytathatjuk

NB III. 

Dabas-Sári I. –  Szuperinfó-CVSE II.  9:9

Győztek: Gergye Zoltán 4,Török István 2,Szalkai Attila 1,Hörömpő Ferenc 1 és a Gergye-Hörömpő párosA tabella vezetőhöz látogattunk és ahogy Cegléden itt is döntetlen eredmény született.A kiélezett mérkőzés végig nyílt volt igazságosnak mondható a végeredmény. Csapatunk 3.helyen áll a bajnokságban.

Pest Megye I/A 

Maglód TC II.- Szuperinfó-CVSE III. 8:10
Győztek:Fodor Árpád 4,Tótin Kristóf 3,Hoffer Gábor 1 és a Fodor-Hoffer valamint a Tótin-Dr Dervaderics párosok.
Döntőnek bizonyult a párosok megnyerése hiszen a győzelem is megvolt általuk.Fodor  Árpád és Tótin Kristóf vezérletével alakult ki a minimális ceglédi siker.

Pest Megye I/c

Szuperinfó-CVSE IV. – Csemői Palotás SE II.  8:10
Győztek:Unghváry András 3,Ungureán Dorka 3,Olgyay Barnabás 1 Virágh György 1
Szoros volt a hazai találkozó ahol is közel álltunt a pontszerzéshez. Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy a Csemő 2. számú játékosa két győztes mérkőzés után cserét kért elhúzódó könyöksérülése miatt.

22.Húsvéti Sziget Kupa Veterán Asztalitenisz Verseny Szigetcsép 04.13-14.
Eredmények:65-69.korosztálypáros 3. hely Péter Aladár – Gáspár Mihály(Jászkun Volán Szolnok)egyéni 2.Péter Aladár
A hagyományos szigetcsépi versenyen 19 egyéni és 7 páros  induló volt Aladár korcsoportjában. Az egyéniben öt győzelem után  minimális különbséggel lett második  Baráth Kornéltól döntő játszma 11:9 arányban kapott ki.

-Gergye Zoltán-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .