Extraliga
Szuperinfó-CVSE – Kiskunfélegyházi ASE 6:1


Győztek:Marsi Márton 2,Dr Varga Csaba 2, Ócsai Máté 1 és a Marsi-Ócsai páros

Nagyon fontos mérkőzés volt a szombati találkozó hiszen aki veszít, biztos hogy elveszíti a reményt a bent maradásban vívott harcban.Szoros játszmákban sikerült 3:1 re nyerni a párost majd egyéniben látványos labdamenetekkel tarkított meccsen Marsi Márton 3:1-el Pengő ellen hozta a „kötelezőt”.Dr Varga Csaba nagyszerű versenyzéssel győzte le Korponait 3:2 re.Ócsai Máté nem érezte a játékot az első meccsen döntő szettben kapott ki Erdélyitől. Viszont ezek után már csak a hazaiaknak termett babér. Marci és Csabi gyorsan elintézték ellenfelüket, Máté 0:2-ről fordítva gyors dinamikus játékkal verte Pengőt  kialakítva a 6:1-es végeredményt.

Pest Megye I/C
Szuperinfó CVSE IV.- Délegyháza II. 16:2

Győztek:Ungureán Dorka 4,Gazdag Otto 4,Olgyay Barnabás 4, Sándor Zoltán 2 illetve a Gazdag -Ungureán  és a Sándor-Olgyay párosok
Sima hazai győzelem született az előző hétről halasztott mérkőzésen ahol először játszott a Szolnokról igazolt és a későbbiekben megye A-ban szereplő Gazdag Otto. 

Pest Megye I/A 
Dunaharaszti MTK II. – Szuperinfó-CVSE III.  10:8

Győztek:Fodor Árpád 4,Tótin Kristóf 3,Hoffer Gábor 1 

A döntetlent megérdemeltük volna a nagyszerűen játszó Tótin Kristóf közel állt a 4 győzelemhez de nem rajta és Fodor Árpádon múlt hogy nem sikerült a pontszerzés.

NB III.   
Dabas-Sári I  – Szuperinfó-CVSE II. 8:10


Győztek: Szalkai Attila 3,Török István 2,Hörömpő Ferenc 2,Kecskeméti Cintia 1 illetve a Török-Szalkai és a Hörömpő-Kecskeméti párosok

Nagyszerű győzelmet szerzett idegenben a tartalékosan felálló 2. csapatunk Szalkai Attila vezérletével az esélyesebbnek tartott Dabas ellen.Fontos kiemelni a páros győzelmek mellet,t hogy mindenki egyéniben is hozzá tudott járulni a sikerhez.

-Gergye Zoltán-


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here