A 2016. évi országos bajnokságon 8 játékos képviselte a ceglédi színeket, mindhárom korcsoportban indultak játékosaink.  A legkisebb korosztályban Ungvári András és Ungureán Dorka a csoport küzdelmeket egy-egy győzelemmel zárta, számukra a verseny légköre és a körülmények tapasztalata volt a fontos. Tótin Kristóf csoportelsőként várta a folytatást és egészen a legjobb 8-ig menetelt higgadtabb játékkal az érem sem lett volna elérhetetlen a 36 induló között. Az összevont korcsoportban közel százan mérték össze tudásukat a fiúknál.A  selejtező után  Tótin Kristóf és Hörömpő Ferenc jutott fel a főtáblára Bozsó Dominik az U11-es 2 helyezettől kapott ki.
Ócsai Máté ranglista elsőként kezdte meg a versenyt.Az első körben az U11-es Juhász Márk 2:0 5:1!-re is vezetett ellene de sikerült fordítani.Ezután a döntőig sima út vezetett, ahol páros partnerével Huzsvár Erikkel csapott össze. Itt sem kezdtünk jól de Máténak sikerült fordítani és a döntő játszma feszültségét ő bírta jobban és megérdemelten lett Magyar Bajnok.
Eredmények:
U11: legjobb 8 közé került Tótin Kristóf
U13: 1.Ócsai Máté
Legjobb 32-be került:Tótin Kristóf és Hörömpő Ferenc
Serdülő páros:
Legjobb 8 :
Uzsvár Erik (KSI) –  Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE) 
16:  Bozsó D.-Tótin K.
-Gergye Zoltán-
Ocsai Mate Magyar Bajnok

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .