Országos Serdülő TOP 20-ak Asztalitenisz Verseny

A legjobb leány és fiú versenyzők mérték össze tudásukat a hétvégén.A lányok Budapesten az Ormai L. sportcsarnokban míg a fiúk Nyírbátorban versenyeztek.
A ceglédi színeket Kecskeméti Cintia képviselte a lányok között.A verseny előtt 22 helyen volt rangsorolva. A csoportküzdelmek után egy győzelemmel kivívta a 11-20-ig való indulás jogát. A második napon két győzelmet aratott így a 19. helyen végzett.
Sajnos több mérkőzésen előnyről vesztett kicsit stabilabb játékkal a 14-15 hely is elérhető lehetett volna.Az utolsó mérkőzését a végső 13. ellen győzelemmel zárta ami megmutatja hogy bárki ellen esélye volt nyerni a „b-10”-ekből.
Ócsai Máté 11. volt a verseny előtt.A válogatottak nem indultak így megnyílt a lehetőség egy szép eredményhez.Az első nap a csoport kiemeltet legyőzve jutott az első 10-be.Kicsit megtört a lendület amikor 2:0 as előnyről vesztett az örök rivális Huzsvár Erikkel szemben és ez a következő meccs eredményén is megmutatkozott. Az első napot két vereséggel és négy győzelemmel zárta.
Vasárnap  is stabilan játszott egy elkerülhető vereséget szedett össze  a másik a későbbi győztestől mindkettőt 3:2 arányban. Végül a nagyon értékes 4. helyen zárt Máté ami kiváló eredmény annak fényében hogy egy korosztállyal fentebb versenyzett és folyamatosan a ranglistán előtte lévőket győzött le.
-Gergye Zoltán-

Equipment for table tennis - racket, ball, table

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .