Javuló forma a felnőtt csapatnál, győztes hétvége az országos fiú bajnokságban. A Ceglédi VSE vízilabda szakosztály összefoglalója:

A hétvégét hazai környezetben a szombati napon felnőtt férfi OB1/B csapatunk kezdte a Hódmezővásárhely ellen, akik a 4. helyen álltak a találkozó előtt.

A kezdés ismét rosszul sikerült, de a javuló csapatmorál eredményeként tartást es erőt mutatva, egyre javuló játékkal a második félidőben megfordítottuk az eredményt es rövid ideig még a győzelem lehetősége is felvillant, de végül 8 másodperccel a vége előtt alakult ki végeredmény, ami a mérkőzés egészet tekintve, igazságos döntetlent jelentett.

Ceglédi VSE –HVSC  10:10

Gólszerzők: Tószegi Zoltán 5, Simon Gábor 3, Pataki Gergely, Simon Balázs

A szombati napon továbbá Budapest 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk az UVSE vendégeként ugrott a medencébe a Szőnyi úton.

Sajnos vereséggel kezdtük a tavaszi fordulót. Próbáltuk kiiktatni a nagyon gyors ellenfeleket, de nem sikerült. A találkozón tudtunk volna még szépíteni az eredményen pár kihagyott büntetővel és helyzettel, de ettől függetlenül el kell ismerni, hogy jobb volt az ellenfél.

Ceglédi VSE – UVSE  9:20

Gólszerzők:Farkas Zalán 3, Banai Máté 3, Rétyi Roland 2, Hornyik Csaba

A hétvége folytatásaként vasárnapi napon hazai környezetben országos fiú utánpótlás csapataink a Vác csapatait fogadták.

Az első mérkőzést gyermek korosztályunk játszotta, ahol magabiztos játékkal szereztük meg a győzelemért járó 3 pontot.

Ceglédi VSE – Vác VSE  15:10

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 4, Szabó Róbet 3, Soós Titusz 3, Csáthy Dániel 2, Fábián Olivér 2, Kakuk Ákos   

A gyerek csapatunk után serdülő csapatunk ugrott a medencébe, ahol egy jó iramú küzdelmes mérkőzésen győzött a ceglédi csapat. A játék összes elemében felülmúltuk a jól küzdő ellenfelünket. A játék sebessége és a helyzetkihasználás jobb volt, mint az elmúlt héten.

Ceglédi VSE – Vác VSE  16:10

Gólszerzők: Fekete Ákos 4, Keresztes Gábor 3, Szabó Róbert 3, Tarbály Zoltán 2, Kecskeméti Koppány 2, Kiss Máté, Soós Titusz

A nap utolsó mérkőzését ifjúsági csapatunk játszotta. A szerény képességű ellenfél ellen sok szép támadást vezetünk, ami a nagy gólarányú győzelemhez vezetett. A találkozó a csapat további formálására adott lehetőséget.

Ceglédi VSE – Vác VSE  26:5

Gólszerzők: Milus Dávid 7, Tószegi Zoltán 6, Forgó Martin 4, Ecser Bence 4, Fekete Ákos 2,Korb Zsombor, Keresztes Gábor, Medveczki Gábor

-Zám Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here