Az elmúlt héten szombaton a Ceglédi VSE vízilabda szakosztály két csapata játszott mérkőzéseket az OB1/B  illetve a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban. Vasárnapi az országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapat Tatabányán vendégszerepelt. Zám Attila tudósítása: 

 

A szombati napon kora délután a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a Tatbánya ellen ugrott medencébe a budapesti Hajós Alfréd uszodában. A mérkőzés vártnak megfelelően nagy csatát hozott, végig szinte a mérkőzés utolsó percéig fej fej mellett haladt a két csapat, de két perccel a vége előtt kapott emberhátrány gólra már nem tudtunk válaszolni így eldőlt a mérkőzés kimenetele.

Ceglédi VSE – Tatabánya VSE     4:6

Gólszerzők: Csernus Flóra, Kecskeméti Koppány, Gujka Dominik, Kakuk Ákos

 

Szintén szombaton a kora esti órákban a Nyéki Imre uszodában a férfi felnőtt csapatunk az OB1/B bajnokságban a A-HÍD OSC Újbuda vendégeként szerepelt.  A mérkőzés számunkra jól kezdődött gyors gólokkal megszereztük a vezetést, amit egészen az utolsó negyedig tartani tudtunk, de elfáradtunk és a kevés csere lehetőség miatt három gólos előnyünket ellenfelünk ledolgozta, de a vezetést nem tudta megszerezni így döntetlennel végződött a meccs.

A-HÍD OSC Újbuda – Ceglédi VSE  9:9

Gólszerzők: Simon Gábor 3, Hajek Zsombor 2, Bernula Gergő 2, Ujházi Andor, Simon Balázs

 

Vasárnap az országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk Tatabányára látogatott, ahol az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta. A meccsen egy kicsit lassan vettük fel a ritmust valamint megbeszélt taktikai dolgot be nem tartva fejetlenül játszottunk, aminek a következménye lett hogy egy gólos vereséget szenvedtünk el.

Tatabánya VSE – Ceglédi VSE  8:7

Gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Szabó Róbert 2, Kiss Máté 2

 

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol nagy csatában egyéni hibák és fegyelmezetlenségek miatt szenvedtünk vereséget. Rengeteg helyzet került kialakításra, de a befejezések nem sikerültek.   

Tatabánya VSE – Ceglédi VSE  10:9

Gólszerzők: Ecser István 4, Fekete Ákos 3, Csáti Márton, Szendrei Dávid

 

A nap utolsó mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta. A mérkőzésre több negatív jellel készültünk, pedig győzelem esetén a 2. helyre jöhetett volna fel a csapat. A csapatból volt aki az eltűntek listájára került, voltak akik a meccs előtti estét szalagavatón mulatták át, csak remélni tudjuk hogy a keringő jobban ment mint a játék, mivel az sima lebőgéssel végződő vereséggel zárult.

Tatabánya VSE – Ceglédi VSE  9:6

Gólszerzők: Szilágyi Márk 2, Rajkort Zsolt, Tószegi Zoltán, Milus Dávid, Fekete Ákos

 

A hétvégén szombaton hazai környezetben játszik felnőtt férfi OB1/B csapatunk 11 órai kezdéssel a MAFC csapata ellen, míg  vasárnap 10 órai kezdéssel országos utánpótlás fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk fogadja a Csongrád korosztályos csapatait.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here