Pest Megye I/C  

Albertirsa SE II. – Szuperinfó-Ceglédi VSE IV. 9:9

Győztek:Unghváry András 3,Ungureán Dorka 2, Virágh György 2,Petrik András 1 és a Unghváry A -Ungureán D. páros

Legfiatalabb csapatunk döntetlent játszott Alberirsa 2. csapatával.Legutóbb Petrik András nyert Délegyháza I-es csapata ellen 3-at most Unghváry Andrásnak sikerült ugyanez.Virágh György és Ungureán Dorka 2 győzelme bíztató és  önbizalom növelő  lehet a jövőre nézve.

 

Pest Megye I/A  

Gyál SE I.-  Szuperinfó-Ceglédi VSE III.  11:7

Győztek:Fodor Árpád 4,Schmidt Máté 2,Tótin Kristóf 1

Egy fecske nem csinál nyarat..Schmidt Máté betegségből lábadozva is vállalta a játékot.Török István nagyon hiányzott a csapatból, neki NB III -at kellett játszania a Vác ellen.

 

NB III.   

Váci Reménység SE II. –  Szuperinfó-Ceglédi VSE II. 9:9

Győztek:Szalkai Attila 2,Péter Aladár 2,Török István 2,Hörömpő Ferenc 1 és a Szalkai A.-Török I. valamint a Péter A – Hörömpő F.párosok.

Szintén döntetlen született, akár a c-és csapatnál.A játék minőségéra rányomta a bélyegét  a nem megfelelő körülmények főleg a fényviszonyok voltak igen gyengék. 

 

Nemzetközi Ifjúsági és Serdülő Verseny Szombathely  

Ifjúsági (134 induló) egyéni:főtáblára került Ócsai Máté

serdülő (98 induló )egyéni:legjobb 16 közé került Ócsai Máté

Hagyományosan nagy és erős mezőny érkezett Szombathelyre.(40 ország 300 versenyzője)A legjobb európai(francia,német,orosz stb)játékosokon túl az ázsiaiak(japán,kína,szingapúr stb) is komoly csapattal érkeztek. Ócsai Máté a Szuperinfó-CVSE játékosa  nem teljesen egészségesen is vállalta a játékot.Az ifjúsági versenyszámban körbeveréssel sikerült a főtáblára felkerülni ott Spanyol ellenféltől kapott ki 4:2 arányban. A serdülőknél már a legjobb 64 között várta ellenfelét Máté aki egy Görög játékos .3:2 -es győzelem, majd a szlovák Goldír Jakubbal szemben sima 3:0 ás siker.Végül a verseny 2. kiemeltje Holló  Mike állította meg akit egy játszmában tudott igazán megszorítani.Holló a későbbi győztes kínai játékostól döntő játszma 11:9-re kapott ki a 4 közé jutásért.

-Gergye Zoltán-

Equipment for table tennis – racket, ball, table

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .