Több korosztályban is az év utolsó bajnoki mérkőzését játszotta a Ceglédi VSE vízilabda szakosztálya. Zám Attila tudósítása:

A hétvégét idegenben kezdték csapataink. A szombati napon délután a Budapest Serdülő bajnokságban szereplő csapatunk a Sporliget S.E vendégeként ugrott a budapesti Császár- Komjádi Sportuszoda medencéjébe, még felnőtt csapatunk a Hajós Alfréd uszodában szerepelt kora este a Neptun VSC ellen.

A serdülő bajnokságban fegyelmezett játékkal és jó kapusteljesítményekkel magabiztos győzelmet aratunk.

Sportliget S.E. – Ceglédi VSE  3:12

Gólszerzők: Szabó Róbert 4, Kiss Máté 2, Soós Titusz 2, Szikszay Milán 2, Baranyi Gergely, Hajdú Kornél 

A férfi OB1/b csapatunk találkozóján végre jobban működött a védelem és a helyzet kihasználásban is sikerült feljavulni, így sikerült legyőzni egyik direkt riválisunkat, akik csak egy ponttal voltak mögöttünk. Gratuláció a csapatnak!

Neptun VSC – Ceglédi VSE 11:17

Gólszerzők: Hajek Zsombor 4, Simon Gábor 3, Pataki Gergely 3, Gyémánt Zsombor 2, Simon Balázs 2, Milus Dávid, Tószegi Zoltán, Tapasztó László

A hétvége folytatásaként vasárnap hazai környezetben fogadta országos fiú utánpótlás bajnokságban szereplő gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Dunakanyar Waterpolo csapatát.

Az első találkozót gyermek csapatunk játszotta. A mérkőzéshez tartozik, hogy a kialakult vírus helyzet miatt több meghatározó játékosunk karanténban van illetve voltak játékosok, aki a mérkőzés előtti napon töltötték le a 10 napos kötelező karantént. A meccs úgy kezdődött, ahogyan az várható volt, hogy egy kemény csata lesz, de a 2. második negyedben fejvesztve, fegyelmezetlenül, rengeteg hibával játszottunk, amit ellenfelünk kegyetlenül kihasznált és oly mértékű nagy előnyre tett szert, hogy mi már csak az eredmény után szaladtunk, de az idő kevés volt arra, hogy ledolgozzuk hátrányunkat.   

Ceglédi VSE – Dunakanyar Waterpolo 11:13

Gólszerzők: Sáfár Milán 5, Szikszay Milán 2, Kakuk Ákos, Rétyi Roland, Bori Noel, Borsos Blanka

A második meccset serdülő csapatunk játszotta, ahol végig küzdöttünk, de a kiállítások különösen a 4 perces eldöntötte a mérkőzést az ellenfél javára. Ettől függetlenül dicséretet érdemel az egész csapat az éves teljesítményéért. 

Ceglédi VSE – Dunakanyar Waterpolo 9:13

Gólszerzők: Baranyi Gergely 3, Szabó Róbert 2, Csáthy Dániel, Kiss Máté, Soós Titusz, Sűrű Armand

Az utolsó mérkőzésre a medencébe ifjúsági csapatunk ugrott. A csapat kellően lestrapálva kezdte a meccset, mivel túlnyomó részt serdülő játékosok alkotják, akiknek egymás után az ifjúsági mérkőzés mindig a napi második mérkőzés szinte pihenő nélkül. A félidőig jól tartotta magunkat ezektől függettlenül is, de a 3. harmadik negyedben kiütközött a fáradtság, valamint pihentetni kellett a fáradt játékosakat, így az ellenfel elhúzott 12-6-ra.

Az utolsó negyedben viszont olyat mutattak be a srácok, ami nem mindennapi! Hősies védekezéssel és sok gyors kontratámadással 7:0 negyedet produkáltak, így nyertesen hagyhattuk el a medencét. Egyszerűen szenzációs volt.

Ceglédi VSE – Dunakanyar Waterpolo 13:12

Gólszerzők: Szabó Róbert 4, Hajdú Kornél 4, Patonai Péter 2, Keresztes Gábor, Fekete Ákos, Sűrű Armand

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here