Szombaton a férfi felnőtt vízilabda csapatunk  az OB 1/B bajnokságban hazai környezetben, míg a 2006 gyermek csapatunk a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban Budapesten ugrott a medencébe a győzelem reményében.

A felnőttek itthon a Dunakanyar Waterpolo csapatát fogadták. A mérkőzésen sajnos gyenge kapus teljesítmény mellé gyenge védekezés és rossz helyzet kihasználás társult, amivel egyenes út vezetett a sima vereséghez. Reméljük a csapat levonja a tanulságokat.

Cegléd VSE  – Dunakanyar Waterpolo    6:16

Ceglédi gólszerzők: Bernula Gergő 3, Hajek Zsombor 2, Simon Gábor 2, Muth Dániel, Simon Balázs

 

A 2006-os gyermek csapatunk Budapesten  a Szőnyi úton az FTC vendégeként szerepelt a Markovits Kálmán gyermek bajnokság első fordulójában.

A mérkőzést idegesen és kapkodva kezdtük, melynek köszönhetően sok rossz passzt adtunk és rossz  döntéseket hoztunk a vízben, így az első negyedet követően a szünetre dobott gól nélkül, de négy kapott góllal mentünk, ami megnehezítette a mérkőzés hátralevő részét. A meccs többi negyedében tisztességes helytállással küzdöttünk a megbeszélt taktikát betartva, de csak a tisztes helytállás maradt.

FTC-Telekom Waterpolo – Cegléd VSE    13:3

Ceglédi gólszerzők: Farkas Zalán 2, Kecskeméti Koppány

-Zám Attila-

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here