A hétvégén ismét medencébe ugrott szakosztályunk több csapata is, hogy folytassa a bajnokságot.A felnőtt férfi csapatunk szombaton az OB1/B bajnokságban Szolnokra utazott, hogy elhozza a győzelemért járó 3 pontot.

A mérkőzés nagyon nehéznek ígérkezett és ennek megfelelően alakult az eredmény is, hisz a csapatok felváltva lőtték a gólok és a lefújás pillanatában is egyenlő volt az állás, így elmaradt a várva várt siker és döntetlennel végződött a meccs.

Szolnok Dózsa – Ceglédi VSE    10:10

Gólszerzők: Simon Gábor 3, Vincze Norbert 2, Simon Balázs 2, Korom Tibor, Fodor Richárd, Tószegi Zoltán

A szombati napon továbbá Szentendrén a V8 uszodában szerepelt Budapest 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a BVSC-Zugló vendégeként. A csoport talán legerősebb csapata volt az ellenfelünk. A nagy gólkülönbségű vereség ellenére dicséret illeti a csapatot, mert az erős ellenfél ellen is többször felismerhető volt a játék során az edzésen tanultak, valamint a mérkőzés előtt megbeszélt taktika. Remélhetőleg sokat tudunk tanulni az ehhez hasonló mérkőzésekből.

BVSC-Zugló – Ceglédi VSE    18:6

Gólszerzők: Farkas Zalán 3, Lugosi Ádám 2, Banai Máté

A hétvége folytatásaként vasárnap hazai környezetben fogadta az országos fiú utánpótlás bajnokságban szereplő gyermek, serdülő. ifjúsági csapatunk a Békéscsaba korosztályos csapatait.

Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol a ceglédi csapat a nyögvenyelősen játékkal, de biztosan tartotta itthon a győzelemért járó 3 pontot.

Ceglédi VSE – Békéscsaba   15:9

Gólszerzők: Szabó Róbert 7, Csáthy Dániel 3, Baranyi Gergely 2, Fábián Olivér, Kakuk Ákos, Hajdú Kornél

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol szoros kezdést követően több olyan játékvezetői döntés következtében a jobb játékos erőt képviselő ellenfelünk olyan előnyre tett szert, amit már behozni nem tudtunk így ezt a mérkőzést vereséggel zártuk.

Ceglédi VSE – Békéscsaba   10:19

Gólszerzők: Fekete Ákos 5, Hajdú Kornél 2, Kecskeméti Koppány, Medveczki Gábor, Bencze Bátor

A hétvége zárásaként ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe, ahol magabiztos játékkal megérdemelten győzedelmeskedtünk.

Ceglédi VSE – Békéscsaba   15:9

Gólszerzők: Milus Dávid 7, Nagy Dávid 5, Korb Zsombor, Forgó Martin, Tószegi Zoltán

-Zám Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here