A Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának hat korosztálya hét bajnoki mérkőzést játszott az elmúlt héten. Zám Attila tudósítása:

A hétvégén tovább folytatódott a menetelésünk több bajnokságban is. A szombati napon budapesti területi bajnokságban szereplő 2007 és 2009 gyermek csapatunk a fővárosban ugrott medencébe.

A 2009 gyermek csapatunk a Szőnyi úton a BVSC ellen játszotta le soron következő mérkőzését. A meccsen be kellett látni, hogy ellenfelünk fizikailag és technikailag is sokkal jobb volt nálunk. A helyzetünket tovább rontotta, hogy az agresszív játékuk miatt csapatunk leblokkolt. Továbbá el kell ismerni, hogy ez a BVSC csapata várományosa veretlenül majd a bajnoki címre is, ettől függetlenül van hova fejlődnünk. Kiemelendő viszont kapusunk Bojer Ádám teljesítménye eredménytől függetlenül, hisz neki köszönhetjük, hogy a különbség nem lett nagyobb.  

BVSC- Zugló – Ceglédi VSE  17:2

Gólszerzők: Pákozdi Vilmos, Erlich Rezső

A szombati napon szintén Budapesten versenyző 2007 csapatunk a Népligetben játszotta következő fordulóját, amin két mérkőzést játszott le.

Az első mérkőzést az ASI-Vasas csapata ellen, amin ki-ki párharcban igazságos döntetlen született. A találkozón végig az eredmény után futottunk egy csapatként küzdve.

A második meccsen a szomszéd város Kecskemét ellen játszottunk, amin a fáradt csapatnak csak a tisztes helytállás maradt a jobb ellenféllel szemben.

Ceglédi VSE – ASI- Vasas DSE   12:12

Gólszerzők: Hornyák Csaba 5, Rétyi Roland 4, Banai Máté, Szendrei Attila, Lugosi Ádám       

Ceglédi VSE – KESI  5:17

Gólszerzők: Rétyi Roland, Szendrei Attila, Harczi Zsombor, Bori Noel, Lugosi Ádám

A szombati nap zárásaként Hódmezővásárhelyen a férfi felnőtt csapatunk szállt vízbe. A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy azt vártuk kemény csatában felváltva estek a gólok. A mérkőzés utolsó negyedét viszont három gólos hátránnyal kezdtük, de a csapat összeszedte magát és nagy küzdéssel kiegyenlített, amit megtartottunk egészen az utolsó fél percig, amikor is fegyelmezetlenségeinkből adódóan büntetőhöz jutott ellenfelünk, amit értékesített és ezzel otthon tartott a győzelemért járó pontokat.  

HVSC – Ceglédi VSE  13:12

Gólszerzők: Simon Gábor 5, Gyémánt Zsombor 3, Hajek Zsombor 2, Pataki Gergely, Simon Balázs

A vasárnapi napon Csongrádon szerepelt országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk. Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, amin rossz játékot produkáltunk és helyzeteinket hiába dolgoztuk ki már belőni nem tudtuk, nagyon látszott az, hogy két hétig sátorépítés alatt nem tudtunk vízbe menni. 

Koelner- Csongrád – Ceglédi VSE  12:17

Gólszerzők: Kakuk Ákos 4, Szikszay Milán 4, Gujka Dominik 3, Sáfár Milán 2, Bíró Lola, Csernus Flóra, Tomcsányi Alex, Hornyák Csaba

A második meccset serdülőink játszották. A csapat végig jól küzdött a hazai pálya minden előnyét élvező Csongrád ellen. 1-4 es állást követően folyamatosan magabiztosan játszva nyertük meg a mérkőzést. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Szabó Róbert, Székely Kristóf, Hajdú Kornél. Az egész csapat dícséretet érdemel.

Koelner- Csongrád – Ceglédi VSE  8:10

Gólszerzők: Szabó Róbert 3, Hajdú Kornél 2, Bencze Bátor 2, Patonai Péter, Szikszay Milán, Sűrű Armand

A hétvége zárásaként ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe, ahol sajnos a fizikálisan erősebb hazai csapat esélyt sem adva magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.  

Koelner- Csongrád – Ceglédi VSE  28:7

Gólszerzők: Kiss Máté 2, Keresztes Gábor, Tarbály Zoltán, Szabó Róbert, Hajdú Kornél, Soós Titusz 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .